İçel İdman Yurdu’na yeni hoca



Tarih : 15 Haziran 2022 Çarşamba 22:38

İçel İdman Yurdu, teknik direktörlük görevine Selahaddin Dinçel getirildi. Dinçel, en son Fetihiyespor’u çalıştırıyordu ve İçel İdman Yurdu karşısında Fethiye ekibini 2. Lig’e taşımıştı.

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden ve 2. Lig kapısından dönen İçel İdman Yurdu’nda teknik direktör Ender Alkan’dan boşalan göreve Selahaddin Dinçel getirildi.

Daha önce Turgutluspor, Afyonspor, Torbalıspor, Kırşehir Bld, Aydınspor 1923, Balıkesirspor, Menemenspor, Bergama Bld, Diyarbekirspor, Kocaelispor ve Esenler Erokspor’u çalıştıran 47 yaşındaki teknik adam, Aydınspor, Kırşehir ve Kocaelispor’la şampiyonluklar yaşadı. Dinçel, Erokspor’a Play-Off yarı finali ve geçtiğimiz sezon Fethiyespor’u İçel İdman Yurdu karşısında 2. Lig’e taşıyan isim olmuştu.

 

 

 

 

kaynak:mersin yaşam


Okunma : 3729

Etiketler :




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinolay.com © Copyright 2014-2025 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA