Mersinde iki iş yerinde yangın



Tarih : 28 Eylül 2021 Salı 16:14

Mersinin Mut ilçesinde, tadilat yapılan bir dinlenme tesisi ile bir kasap dükkanında çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

İlk yangın, ilçeye bağlı Yapıntı Mahallesi'nde tadilatta olan dinlenme tesisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Yangında, tesisin restoran kısmı kullanılamaz hale geldi. İkinci yangın ise Pınarbaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerindeki kasap dükkanında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Can kaybı olmazken maddi hasar meydana geldi. Yangınlarla inceleme başlatıldı.

 

 

 

kaynak:iha


Okunma : 2251

Etiketler : mersin, mut, , yeri, yangın,




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA