Edanın son mesajı ‘Anne küçük kızın bazı şeylere dayanamıyor artık’ oldu



Tarih : 9 Ağustos 2021 Pazartesi 10:16

Başkent’te yaşayan 18 yaşındaki Eda Nur Kaplan, annesine gönderdiği mesajın ardından yaşamına son verdi. Genç kızın yaşamına son vermeden bir gün önce, kendisine cinsel saldırıda bulunduklarını iddia ettiği 2 kişi hakkında karakolda suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Ankara'nın Çankaya ilçesi Alacaatlı Mahallesi’nde bir süredir ablasıyla birlikte yaşayan 18 yaşındaki Eda Nur Kaplan, 7 Ağustos Cumartesi günü saat 01.00 sıralarında 15’inci kattaki evlerinin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi.

Sitede yaşayanların duyulan gürültü sonrasında komşularının araması üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk incelemede Eda Nur'un vefat ettiği öğrenildi. Daha sonra 18 yaşındaki Eda Nur'un cansız bedeni olay yerinde yapılan ilk incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Eda Nur'un ölmeden önce suç duyurunda bulunduğu şüphelilerden Mehmet A.’nın yakalanıp serbest bırakıldığı, Yusuf. G.’nin ise hâlâ arandığı öğrenildi.

“KIZINI ÇOK HARCADILAR”

18 yaşındaki Eda Nur, hayatına son vermeden önce annesine yazdığı mesajda, “Anne küçük kızın bazı şeylere dayanamıyor artık. Kızını çok harcadılar. Kimseye bir şeyini anlatamadı. Hakkımı yerde bırakmayın lütfen. Ben katlanamıyorum, dimdik duramıyorum siz durun” ifadeleri yer aldı. Öte yandan sosyal medya üzerinden Eda Nur Kaplan için birçok mesaj paylaşıldı.

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma sürerken, Eda Nur Kaplan bugün Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

 

kaynak:sözcü


Okunma : 2332

Etiketler : ankara, edanur, taciz, tecevüz,




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA