Kılıçdaroğlu, yangın bölgesine gidiyor



Tarih : 30 Temmuz 2021 Cuma 12:06

CHP lideri Kılıçdaroğlu İstanbul programını iptal ederek, orman yangınından etkilenen Antalya ve Muğla’ya gidecek. CHP lideri Kılıçdaroğlu sırasıyla, Manavgat, Marmaris ve Bodrum’da, orman yangınlarından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunacak.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Dışişleri Bakanı Prof. Turan Güneş'in eşi Nermin Güneş için düzenlenecek cenaze töreninin ardından sırasıyla, Manavgat, Marmaris ve Bodrum'da, orman yangınlarından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunacak.

Nermin Güneş için düzenlenecek cenaze töreni ise, Zincirlikuyu Camii'nde saat 13:16’da gerçekleştirilecek. Kılıçdaroğlu, cenaze töreninin ardından, Manavgat, Marmaris ve Bodrum'da, orman yangınlarından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunacak.

 

 

kaynak:Sözcü


Okunma : 2456

Etiketler : chp, kemal, kılıçdaroğlu, antalya, muğla, yangın, bölgesi,




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA