Mersin’in Silifke İlçesinde Feci Ölüm!



Tarih : 26 Temmuz 2021 Pazartesi 12:18

Acı olay ilçede bulunan Tisan açıklarında yaşandı, Gaziantep’ten tatile gelen iş insanı müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Edinilen bilgilere göre iş insanı Mehmet Nuri Bıçaklar ve kardeşi Taner Bıçaklar, bindikleri tekne ile denize açıldı. Bir süre sonra tekneden denize düşen Mehmet Nuri Bıçaklar, teknenin çalışır durumdaki pervanesine çarparak ağır yaralandı. Kardeşi de talihsiz adama yardım için denize atlarken yakınlardaki başka bir teknede bulunanlar sudaki 2 kardeşin yardımına koştu.

112 ekiplerince yaralı olarak Silifke Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mehmet Nuri Bıçaklar müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İki kardeşin Gaziantep’ten tatil için Silifke’ye geldikleri öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

kaynak:mersin haber


Okunma : 2284

Etiketler : mersin, silifke, tisan, , adamı,




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 



ANASAYFA
HABER ARŞİVİ


KÜNYE


İLETİŞİM
MASAÜSTÜ GÖRÜNÜM

mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden
yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA