23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU  22:30  AKDENİZ BELEDİYESİ GELECEK 5 YILIN ROTASINI BELİRLİYOR  22:28  TALAT DINÇER, “ÜLKEMIZ GENELINDE TOPLAM KAÇ TANE ENGELLI VATANDAŞıMıZ IŞSIZDIR?”  13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU 

Vali Ali İhsan Su’dan Koronavirüs Denetimi
   

‘Kontrollü normalleşme’ döneminde dinamik denetim modeline geçilmesinin ardından ilimizde yapılan Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimler, Vali Ali İhsan Su’nun başkanlığında gerçekleştirilmeye devam ediyor.

 
   

Yenişehir ilçesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde yapılan denetimlere İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutanı Albay Necip Çarıkcıoğlu, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Albay Oğuz Bavbek ile genel kolluk birimleri katıldı. İş yerlerinde gerçekleştirilen denetimlerde, çalışanlar ve müşterilere pandemi tedbirleri konusunda uyarı ve hatırlatmalarda bulunan Vali Ali İhsan Su, toplu taşıma araçlarındaki denetimlerde de kurullara uyulmasının önemini vurguladı. Denetimler esnasında yaptığı açıklamada Vali Su, tüm ülkemizde olduğu gibi ilimiz genelinde de bugün kaymakamlar, belediye başkanları, kolluk kuvvetleri, muhtarlar ve STK temsilcilerinin katılımıyla oluşturulan ekiplerle sahada denetimlerin gerçekleştirildiğini kaydetti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kurallara daha sıkı uyarak il olarak mavi kategoriye geçmeyi hedeflediğimizi belirten Vali Ali İhsan Su; “Bu çerçevede ilimizdeki denetimlerimiz yapıyoruz. Tabii ki vatandaşlarımızda farkındalığı ve duyarlılığı oluşturmamız gerekiyor. Gördüğüm kadarıyla vatandaşlarımız genel itibariyle kurallara uyuyor, bu da memnuniyet verici. Kurallara uyan tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Hep birlikte tedbirlere uyumaya devam edeceğiz.” dedi. Vali Su konuşmasının devamında; “Tabii alanda kontrollerimizi gerçekleştiriyoruz ama ilimiz açısından yeni bulaşların en önemli kaynağı ev içi bulaşlar. Yani bulaşlar ev ziyaretleriyle oluyor ya da evde beraber oturmalarla gerçekleşiyor. Ev ziyaretleri konusunda vatandaşlarımızın daha duyarlı olmasını özellikle istirham ediyorum. Bunlara dikkat edersek, bu konularda kendimizi kısıtlayabilirsek zannediyorum daha da başarılı olacağız. Tekrar hepinize çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 


  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA