22:18  MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARABUCAK CADDESİ’Nİ YENİLEDİ  22:16  VALİ TOROS BAĞIŞ PROTOKOLÜ İMZALADI  22:30  VALİ TOROS MEZİTLİ’DE...  20:15  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA PİLATES KURSU  20:15  TOROSLAR ZABITASI’NDAN ÜRETİM DENETİMİ DEVAM EDİYOR  20:14  VALİ TOROS, ŞEHİTLİK PROGRAMINDA  20:13  SEÇER’LER, ‘SESSİZ MİRASIN SESİ’ SERGİSİNE KATILDI...  22:02  TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET 

BAŞKAN YILMAZ, DÜNYA KADINLAR GÜNÜNDE FELÇLİ HASTA KESTANEOĞLU’NU DA UNUTMADI
   

Kestaneoğlu "18 yıldır omurilik felcinden dolayı Kadınlar Gününü kutlayamıyorum. Benim için artık anlamı olmadığını düşündüğüm bir anda çiçeklerle kapımın çalması ve ne kadar özel ve güçlü olduğumuzu hissettiren bir mektup almak beni gerçekten duygulandırdı. Atsız Başkanımıza minnettarım" dedi

 
   

Toroslar Belediye Başkanı Atsız AfşınYılmaz, Dünya Kadınlar Gününde felçli ve yatalak hasta olan 41 yaşındaki Hanife Sibel Kestaneoğlu'nu da unutmadı. 17 yaşındayken geçirdiği omurilik felci nedeniyle yürüyemeyen ve o günden bugüne yatağa bağımlı kalan Kestaneoğlu, Başkan Yılmaz'ın kendisine gönderdiği mektup, çiçek ve hediye karşısında mutluluğunu gizleyemedi. Toroslar İlçesi Çavuşlu Mahallesi'ndeki evinde annesinin yardımıyla hayatını idame ettiren Kestaneoğlu'nu, Belediye Meclis Üyesi Fatma Özer, Sosyal ve Sağlık İşleri Başkan Yardımcısı Şeyda Gülden, Sosyal İşler Müdürü Hülya Yardımcı Gül ve Türkiye Sakatlar Derneği Mersin Şube Başkanı Mürsel Çiftçi ziyaret etti.

"Başkanımızdan Allah Razı Olsun"

Başkan Yılmaz'ın Kadınlar Günü kutlama mesajının ve hediyesinin iletildiği ziyaret ile çok duygulandığını belirten Kestaneoğlu, Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek; "17 yaşındayken genetik bir hastalık yüzünden ameliyat geçirdim. Omuriliğimde tümör vardı. Alındıktan 5 yıl sonra üreme yaptı. 18 yıl önce tekrar tedavi oldum. Beyincik ve omuriliğin arasında olduğu için tamamen felç kalma ihtimalim vardı. O yüzden ameliyat olamadım. O günden bugüne kadar yürüyemiyorum. Sadece hastaneye gitmek için dışarı çıkıyorum. Bu ziyaretinizle beni çok mutlu ettiniz. Bugünün Dünya Kadınlar Günü olduğunu Başkanımızın benim için özel olarak kaleme aldığı mektup ve hediyesiyle daha iyi anladım. Başkanımızın bu güzel düşüncesi, engellilerin en önemli ihtiyacının empati olduğunu da göstermektedir. Başkanımızdan Allah razı olsun" dedi.

"Engellilerimizle Sadece Aynı Ortamı Değil, Toplumsal Hayatı Da Paylaşmalıyız"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Kestaneoğlu'na geçmiş olsun dileklerini ileterek, Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Engelli bireylere empati ile yaklaşılmasının önemine değinen Başkan Yılmaz; "Çavuşlu Mahallemizde annesinin yardımıyla hayatını idame ettiren Hanife Hanım'ın uzun süredir hastalığından dolayı dışarı çıkamadığını öğrendik. Dünya Kadınlar Günü'nde kendisine mektubumuzu ve hediyelerimizi ulaştırdık. Toroslar Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımızın yaşam standartlarının en üst seviyeye çıkarılması için imkanlarımız ölçüsünde destek vermeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz" şeklinde  konuştu.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA