22:18  MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARABUCAK CADDESİ’Nİ YENİLEDİ  22:16  VALİ TOROS BAĞIŞ PROTOKOLÜ İMZALADI  22:30  VALİ TOROS MEZİTLİ’DE...  20:15  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA PİLATES KURSU  20:15  TOROSLAR ZABITASI’NDAN ÜRETİM DENETİMİ DEVAM EDİYOR  20:14  VALİ TOROS, ŞEHİTLİK PROGRAMINDA  20:13  SEÇER’LER, ‘SESSİZ MİRASIN SESİ’ SERGİSİNE KATILDI...  22:02  TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET 

Doğa Parkı’nı Gezen Öğrencilere Başkan Seçer Sürprizi
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Tarsus Doğa Parkı’nda yarıyıl tatilinde 13.00-16.00 saatleri arasında öğrenciler ücretsiz ağırlanıyor. Tarsus İlçesi Şahin Mahallesi’nden Doğa Parkı’nı gezmeye gelen çocuklara Başkan Vahap Seçer sürpriz yaptı.

 
   

Başkan Seçer canlı bağlantı aracılığıyla çocuklarla sohbet etti

Pandemi döneminde oldukça sıkılan öğrenciler, yarıyıl tatili dolayısıyla Büyükşehir tarafından Doğa Parkı’nda misafir ediliyor. Tarsus’un dezavantajlı mahalleleri arasında yer alan Şahin Mahallesi’nde yaşayan öğrenciler de Büyükşehir’in toplu taşıma araçlarıyla alınarak Doğa Parkı’na götürüldü. Farklı yaş grubundan 50 öğrenci, görevliler eşliğinde parkı merakla gezdi. Başkan Vahap Seçer, gezi sırasında canlı bağlantı aracılığıyla çocuklarla sohbet etti. Başkan Seçer’le konuşan çocuklar ve ebeveynleri büyük mutluluk yaşadı.

Birbirinden çeşitli hayvanları görmenin ve arkadaşlarıyla birlikte doğal ortamda gezmenin keyfini çıkaran çocuklara Büyükşehir tarafından özel olarak hazırlanan kupa bardaklar ve uçurtma hediye edildi. Pandemi sürecinin başından itibaren alınan tedbirler kapsamında hizmet veren Tarsus Doğa Parkı’nı öğrenciler 12 Şubat’a kadar ücretsiz ziyaret edebilecek.

“Hem hayvanları birebir görmüş oldular, hem de yeni şeyler öğrendiler”

Tarsus Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, çocukların televizyon ekranlarında veya kitaplarda görebildikleri hayvanları gördüklerini ve büyük mutluluk yaşadıklarını kaydederek, “Çocuklar bu tatilde hem hayvanları birebir görmüş oldular, hem de bilmedikleri yeni şeyler öğrendiler. Hayvan türlerini ve doğayı tanıdılar. Evde sıkıldıklarından doğada bir nefes aldılar. Bu çalışmalarıyla bizlere destek sunan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e, Tarsus Koordinasyon Sorumlusu Sayın Ali Boltaç’a ve tüm yetkililere teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Çocuğuyla birlikte gelen anne Aşkın Avcıoğlu ise “Allah bin kere razı olsun. Çocuklar çok mutlu oldu. Onlar mutlu olunca biz daha fazla mutlu olduk. Çok teşekkür ediyoruz Başkanım” diye konuştu. Bir diğer anne Burcu Sicimoğlu da “Çocuklarımız bu pandemi döneminde çok sıkıldı. Bu etkinlik çok iyi oldu, çok teşekkürler” ifadelerine yer verdi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA