22:18  MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARABUCAK CADDESİ’Nİ YENİLEDİ  22:16  VALİ TOROS BAĞIŞ PROTOKOLÜ İMZALADI  22:30  VALİ TOROS MEZİTLİ’DE...  20:15  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA PİLATES KURSU  20:15  TOROSLAR ZABITASI’NDAN ÜRETİM DENETİMİ DEVAM EDİYOR  20:14  VALİ TOROS, ŞEHİTLİK PROGRAMINDA  20:13  SEÇER’LER, ‘SESSİZ MİRASIN SESİ’ SERGİSİNE KATILDI...  22:02  TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET 

ASFALTLAMA ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR”
   

YILLARDIR İHMAL EDİLEN YOLLAR ASFLATLA BULUŞUYOR” Tarsus’un kırsal mahalleleri başta olmak üzere birçok bölgesinin senelerdir asfalt yol sorunu yaşadığını ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Geçmişten bugüne kadar gelen bu aksaklıkların çözüme kavuşturulması için 24 saat esasına göre çalışıyoruz. Asfaltlama çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor” dedi.

 
   

BOZDOĞAN “ASFALT SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Büyükşehir Yasası ile köy statüsünden mahalleye dönüştürülen yerlerde ve kent merkezinde bozuk olan yolların onarımı ve asfaltlama çalışmalarına ağırlık veriyor.

Kent sınırları içinde yıpranmış ve bozuk yol bırakmamak için çalışmalarını sürdüren Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, hem kent merkezindeki, hem kırsal mahallelerdeki ara sokakları tek tek asfaltlıyor.

Yaşanılabilir bir kenti inşa etmek adına 24 saat esasına göre hizmet atağı başlattıklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Kentimizin sorunlarını ortadan kaldırana dek durmadan, yorulmadan çalışmalara devam edeceğiz. Asfaltlama çalışmalarının tamamlanması ile birlikte yollardaki bozuklukların giderilmesi sonucu şehrin trafiğinde rahatlama meydana gelecek ve sürücüler gönül rahatlığı ile şehrimizde konforlu ve güvenli sürüş keyfini doyasıya yaşayacaklar” dedi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA