23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU  22:30  AKDENİZ BELEDİYESİ GELECEK 5 YILIN ROTASINI BELİRLİYOR  22:28  TALAT DINÇER, “ÜLKEMIZ GENELINDE TOPLAM KAÇ TANE ENGELLI VATANDAŞıMıZ IŞSIZDIR?”  13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU 

Mezitli Belediyesi Ekipleri Okul ve Yaya Geçitlerine Bakım Yaptı
   

Mezitli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2-8 Mayıs Karayolları Trafik Haftası kapsamında bir dizi çalışma yaptı.

 
   

‘OKULLARIN AÇILMA İHTİMALİNE KARŞI HAZIRLIK YAPIYORUZ’

Yol ve yaya geçitlerinin bakım ve düzenlemelerin düzenli olarak yapıldığı bilgisini veren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Her yıl Mayıs ayının ilk haftasında kutlanan Karayolları Trafik Haftası kapsamında, okullara ara verilmiş olmasına rağmen, biz rutin biçimde okul önünde bulanan geçitlerde çalışmalarımızı yapıyoruz. Sağlık Bakanlığın kararı ile okulların açılması durumunda belediye olarak üzerimize düşen her şeyi yapıyoruz. Okullarımızda gereken temizlik ve dezenfektan çalışmalarımızı yapıyoruz. Yine yaya geçidi, okul geçidi gibi yerlerde bakım ve düzenlemeler yapıyoruz” dedi.

‘REHAVETE KAPILMADAN KURALLARI UYGULAMAYA DEVAM EDELİM’

Mezitli’de yaşayan vatandaşlara evde kalmaları çağrısında bulunan Başkan Tarhan, “Açıklanan yeni normalleşme hamlelerinin vatandaşlarımız arasında yanlış anlaşılarak virüse karşı alınan tedbirlerin gevşetilmesine yol açmıştır. Oysa virüs yayılmaya devam etmekte ve her gün onlarca insanımızın hayatını kaybetmesine yol açmaktadır. Etkilerinin azalmaya başladığı şu dönemde tedbirlerin azaltılmaması ve kurallara uyulması hayati derecede önem taşımaktadır. Lütfen, kendinizi, ailenizi, sevdiklerinizi ve ülkemizi virüsten korumak için kuralları harfiyen yerine getirelim ve evde kalmaya devam edelim. Unutmayalım ki virüse karşı savaşta ancak alınan tedbirlerle kazanabiliriz” diye konuştu.

‘HALKIMIZIN TÜM İHTİYAÇLARINI KARŞILAMAYA ÇALIŞIYORUZ’

Mezitli Belediyesi olarak zorunlu evlerinde kalmak durumunda kalan vatandaşlara her hizmeti götürmeye çalıştıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Hijyen paketi, gıda paketi, gazete gibi dağıtımlarımız kriz merkezimiz aracılığı ile devam ediyor. Mezitli’de yaşayan vatandaşlarımız da çağdaş ve aydınlık yönleri ile virüse karşı mücadelenin nasıl yapılacağını iyi bilerek görevlilere destek oluyor. Bu korona belasını en kısa sürede en az etkilenmiş olarak kapatmayı umuyoruz. Bu esnada da elimizden geldiğince vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderirken yanlarında olduğumuzu da göstermeye çalışıyoruz. Hiçbir vatandaşımızı virüsün pençesine teslim etmemek için kararlıyız. Biz kazanacağız” diye konuştu.

 

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 


  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA