18:20  SERDAR ERKAN’DAN BAYRAM MESAJı: “BAYRAMLAR BARıŞıN, UMUDUN ,DAYANıŞMANıN VE KARDEŞLIĞIMIZI ARıMSADıĞıMıZ VE YAŞATTıĞıMıZ GÜNLERIDIR”  19:26  MTSO, ULUSLARARASı TEMASLAR VE SEKTÖREL ÇALıŞMALARA ODAKLANDı  22:18  MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARABUCAK CADDESİ’Nİ YENİLEDİ  22:16  VALİ TOROS BAĞIŞ PROTOKOLÜ İMZALADI  22:30  VALİ TOROS MEZİTLİ’DE...  20:15  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA PİLATES KURSU  20:15  TOROSLAR ZABITASI’NDAN ÜRETİM DENETİMİ DEVAM EDİYOR  20:14  VALİ TOROS, ŞEHİTLİK PROGRAMINDA  20:13  SEÇER’LER, ‘SESSİZ MİRASIN SESİ’ SERGİSİNE KATILDI...  22:02  TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı 

Mersin’de Otobanda Hareketlilik, Otogarda Sessizlik Hakim
   

Mersin’e giriş ve çıkış yasağını kaldırmasının ardından Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) otoyolunda araç trafiği yoğunluğu yaşanırken, otogarda ise sessizliğin hakim olduğu görüldü.

 
   

Giriş-çıkış yasağının kaldırılmasının ardından otoban gişelerinde hareketlilik başladı. Artan yoğunlukla birlikte İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından yeni kararlar alındı. Alınan kararlar doğrultusunda yasağın devam ettiği 24 ilden gelenlerin izin belgesi alması gerekiyor. Kente giriş için gişelere gelen vatandaşların izin belgesi sorgulanıyor. İzin belgesi bulunanların geçişine izin veren ekipler, izni bulunmayanlara da önce cezai işlem uyguluyor ardından ise geri gönderiyor. Öte yandan, yurt dışından gelerek karantina sürecini tamamlayan ve kente girmek isteyen vatandaşlara da 14 gün kendisini evde izole edeceğini taahhüt eden belgeyi imzalatıyor. Özel kıyafetler giyen ekipler kente girmek isteyen vatandaşların ateşini de ölçüyor. Yüksek ateş ve koronavirüs semptomları gösteren bir durumla karşılaşılması halinde ise sağlık kuruluşuna sevki sağlanıyor. Mersin'de giriş çıkış yasağının sona ermesine rağmen otogarda bir hareketlilik yaşanmadı. Otogarda sessiz hakim olurken, firma yetkilileri seyahat edecek yolcu bekliyor.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 


  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA