22:02  ITOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET  21:11  BAŞKAN TUNCER’DEN10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI  21:10  BAŞKAN SEÇER’DEN MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ’NE ZİYARET  23:19  ULUSAL UMKE HAFTASı KUTLANıYOR  23:18  BAŞKAN ÖZYIĞIT, ŞAMPIYON SPORCULARLA BULUŞTU  22:40  SAHNE KADıN GAZETECILERIN  22:36  YENIŞEHIR BELEDIYESININ İNGILIZCE KURSU BAŞLADı  22:32  BÜYÜKŞEHIR’DEN KıRSAL MAHALLERE ŞENLIK COŞKUSU 

CHP’deki Toplu İstifalar Hakkında Mersin İl Örgütünden Açıklama
   

Cumhuriyet Halk Partisi’nden toplu istifalar yaşandığı yönündeki haberler hakkında CHP Mersin İl Başkanlığından açıklama geldi.

 
   

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı'ndan gelen açıklama şu şekilde:

"Mersin'de Cumhuriyet Halk Partisi'nden 276 kişinin istifa ettiği ve İYİ Parti'ye geçtiği yolunda çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Söz konusu kişiler İYİ Parti'ye üye olmuş olabilirler ancak bu kişilerin CHP üyesi oldukları ve yakın zamanda partiden istifa ettikleri iddiası bütünüyle masa başında üretilmiş bir kurgudur. Bizim kayıtlarımıza göre böyle toplu bir istifa durumu kesinlikle söz konusu değildir. Konuyla ilgili toplantıda, CHP'den istifa ettiği belirtilen 276 kişiyi temsilen yalnızca 10 kişiye İYİ Parti rozeti takılmıştır. Rozet takılan isimlerin dahi önemli bir bölümünün partimizle herhangi bir ilişkisi yokken, geri kalan ve ortada görülmeyen 266 kişinin de belgesiz, kanıtsız "Cumhuriyet Halk Partili vatandaşlar" olarak nitelenmesindeki niyet ortadadır. Demokratik ve şeffaf bir siyaset anlayışında böyle niyetlere, böyle usullere yer yoktur, olmamalıdır. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Mersin'deki gücü ortadadır. Sayın Vahap Seçer'in Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız olarak ilan edilmesiyle birlikte bu gücümüze güç katacak yeni bir sürece adım atmış bulunuyoruz. Kısa süre içerisinde ilçe belediye başkan adaylarımızı ve belediye meclis üyesi adaylarımızı da ilan ederek Mersin'de yeni bir sayfa açma yolunda tam kadroyla çalışmalarımızı hızlandıracağız. Hiç kimseyi ayırmadan, dışlamadan, Mersin'i tüm renkleri, tüm zenginlikleriyle bütünleştireceğiz. Hep birlikte, Mersin’i mutlu ve huzurlu bir geleceğe taşıyacağız."

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA