22:18  MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARABUCAK CADDESİ’Nİ YENİLEDİ  22:16  VALİ TOROS BAĞIŞ PROTOKOLÜ İMZALADI  22:30  VALİ TOROS MEZİTLİ’DE...  20:15  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA PİLATES KURSU  20:15  TOROSLAR ZABITASI’NDAN ÜRETİM DENETİMİ DEVAM EDİYOR  20:14  VALİ TOROS, ŞEHİTLİK PROGRAMINDA  20:13  SEÇER’LER, ‘SESSİZ MİRASIN SESİ’ SERGİSİNE KATILDI...  22:02  TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET 

Sigortacılar bilgilerini güncelledi
   

MTSO 30 No’lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi öncülüğünde düzenlenen Konut ve İşyeri Sigortalarına Doğru Poliçe Düzenleme Teknikleri konulu eğitimle sektör temsilcileri bilgilerini güncelledi.

 
   

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 30 No’lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi öncülüğünde, Oto Dışı Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı Engin Özaydın’ın konuşmacı olarak katılacağı “Konut ve İşyeri Sigortalarında Doğru Poliçe Düzenleme Teknikleri” konulu eğitim düzenlendi. MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan’ın da sektör temsilcilerini yalnız bırakmadığı, Komite Başkanı Abdulcelil Alkış, Başkan Yardımcısı Mehmet Mahsum Yıldırım, Meclis Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinler, Meclis Üyesi Hatice Demirasal ve Komite Üyesi Dilek Çakır Kılıç tarafından koordine edilen eğitime sigorta acenteleri, sigorta teknik personeli ile sektörde kariyer yapmak isteyen adaylar katıldı. Ücretsiz olarak düzenlenen eğitimle sektör temsilcilerinin mesleki anlamdaki donanımının artırılması, bilgilerinin güncellenmesi ve yeni bilgiler kazandırılması hedeflendi. 


Toplantının açılışında konuşan MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kızıltan, “Sigorta deyince her şeyinizin garanti altında olması anlamına geliyor. MTSO çatısı altında 41 sektör varsa bu sektörlerin tamamının sigortaya ihtiyaç duyması nedeniyle hayati sektörlerin başında geliyor” dedi. Yönetim olarak her türlü eğitim talebine sıcak baktıklarına dikkat çeken Kızıltan, “Eğer bilgilerinizi sürekli güncellerseniz çok daha donanımlı olur, mesleğinizi de en iyi şekilde yaparak kaliteli hizmet sunarsınız. Hizmet alan kişiler de memnun olur. Bu anlamda 30 No’lu komitemizi büyük bir dayanışma içinde görüyor ve teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  30 No’lu Komite Başkanı Abdulcelil Alkış da açılış konuşmasında eğitime verdikleri öneme dikkat çekerek şöyle konuştu:  “Sektör çok gelişiyor. Her geçen gün acente sayısı artıyor, şirket sayısı artıyor. Son iki yılda istihdam da artıyor. En büyük sıkıntı ise eğitim. Nitelikli sigortacıların yetişmemesi. Sigorta şirketleri başta olmak üzere eğitimden geçirilmeden personel istihdam ediyor. Biz de bu sorunu çözmek adına her şeyi sigorta şirketlerinden beklemek yerine komite olarak eğitim düzenlemek istedik. Katılımınız için teşekkür ederiz.” Ardından söz alan Oto Dışı Sigorta Eksperleri Derneği Başkanı Engin Özaydın, “Buraya size mesleğinizi öğretmeye gelmedim. Birlikte en doğruyu nasıl yapabileceğimizi arayacağız, kendimizi nasıl geliştirebileceğimize birlikte bakacağız” dedi. Sigorta sözleşmelerinde sık yapılan hatalar üzerinden devam eden interaktif eğitim güncel yapılan hatalar üzerinden gerçekleşen atölye çalışması ile son buldu. 

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA