22:18  MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARABUCAK CADDESİ’Nİ YENİLEDİ  22:16  VALİ TOROS BAĞIŞ PROTOKOLÜ İMZALADI  22:30  VALİ TOROS MEZİTLİ’DE...  20:15  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA PİLATES KURSU  20:15  TOROSLAR ZABITASI’NDAN ÜRETİM DENETİMİ DEVAM EDİYOR  20:14  VALİ TOROS, ŞEHİTLİK PROGRAMINDA  20:13  SEÇER’LER, ‘SESSİZ MİRASIN SESİ’ SERGİSİNE KATILDI...  22:02  TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET 

Büyükşehir, Toroslar’ın Caddelerini Yeniliyor
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kent genelinde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bir süredir çalışmaların sürdürüldüğü ilçelerden olan Toroslar’da da ekipler programlı bir şekilde yol yenileme ve asfaltlama faaliyetleri yürütüyor.

 
   

204. Cadde asfaltlanarak hizmete açıldı

 

Yol Yapım Bakım ve Onarım ekipleri, yenileme planına aldıkları Toroslar ilçesinin birçok cadde ve bulvarında çalışmalar gerçekleştiriyor. Bozuk zemin nedeniyle ulaşımda sorun yaratan caddelerden biri olan Turgut Türkalp Mahallesi’ndeki 204. Cadde ekiplerin yenileme kapsamına aldığı noktalardan biri oldu. 300 metre uzunluğundaki caddede zemin düzenleme işlemi gerçekleştiren ekipler, kısa sürede asfalt serimini tamamlayarak caddeyi vatandaşların kullanımına sundu.

 

203. Cadde’de 1300 metrelik yol yenilendi

 

Demirtaş Mahallesi’ndeki 1300 metrelik 203. Cadde’de de çalışma yapan ekipler, yolun tamamını yeniledi. Daha önce caddede 6 bin 300 metrekarelik kaldırım çalışması yapan ekipler, yıpranmış asfalt zeminin sökülmesinin ardından sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamlayarak yolu kullanıma açtı.

 

Kent genelinde vatandaşların talepleri doğrultusunda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına yön veren ekipler, modern ve kullanışlı yol ihtiyacını karşılama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA