22:18  MERSİN BÜYÜKŞEHİR KARABUCAK CADDESİ’Nİ YENİLEDİ  22:16  VALİ TOROS BAĞIŞ PROTOKOLÜ İMZALADI  22:30  VALİ TOROS MEZİTLİ’DE...  20:15  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADINLARA PİLATES KURSU  20:15  TOROSLAR ZABITASI’NDAN ÜRETİM DENETİMİ DEVAM EDİYOR  20:14  VALİ TOROS, ŞEHİTLİK PROGRAMINDA  20:13  SEÇER’LER, ‘SESSİZ MİRASIN SESİ’ SERGİSİNE KATILDI...  22:02  TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA TATİL HEDİYEDİ  22:01  CHP’LI ÖZDEMIR: 11 İLDE ÇOCUK İZLEM MERKEZI YOK, ÇOCUKLAR İKINCIL TRAVMAYA AÇıK  19:02  MEZİTLİ BELEDİYESİ’DEN YAYLALARDA HİZMET SÖZÜ  19:01  BAŞKAN YILDIZ, AKDENİZ ULUSLARARASI TEKSTİL FUARI’NDA  19:01  YENIŞEHIR’DE SERTIFIKA TÖRENI  01:31  MERSIN CHP’DEN KESK’E DESTEK  00:31  DUDU İREM TOROS’YAN HUZUREVİNE ZİYARET  18:47  VALİ TOROS, TARSUS OSB TOPLANTISINDA  18:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN MOBİLYA USTALARI  20:52  CHP’DEN BURS TEPKISI  20:51  EMEKLILER KARARLı  21:12  TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASI COŞKUSU  21:11  VALİ TOROS’TAN OKUL MÜDÜRÜ KARA’YA ZİYARET 

Harun Şahin Kırbıyık:
   

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tarsus İdman Yurdu’nda kulüp başkanı Harun Şahin Kırbıyık, yönetim olarak bir ve diri olduklarını ifade etti.

 
   

Tarsus İdman Yurdu Başkanı Harun Şahin Kırbıyık, Tarsus idman Yurdu’nun başarısı için çalıştıklarını, kimsenin kendilerini yıpratamayacaklarını söyledi. Kırbıyık, "Yönetime geldiğimiz günden kısa bir süre sonra, başta kulüp başkanı olarak ben olmak üzere, yönetim kurulumuzu yıpratmaya yönelik çok çirkin yalan, hakaret ve iftira dolu saldırılar gerçekleştirilmiştir. Bizler bunları ciddiye almaksızın çok yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettik. Ancak son günlerde iyice seviyesizleşen bu kişiler, birilerinden aldıkları emir ve talimatlar ile dozu artırmış, kamuoyuna yalan yanlış bilgi vermeyi adet haline getirmişlerdir. Hal böyle olunca başkanlığını şeref ve gururla yapmakta olduğum takımımızın ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte açıklama yapılması zarureti doğmuştur. Hiçbir yöneticimiz, herhangi bir futbolcu transferinden ya da başka bir yolla haksız kazanç elde etmemiştir. Hiçbir yöneticimizin karakteri sosyal statüsü böyle iğrenç bir iftirayı kabul etmez. Kendi iradesiyle Yönetim Kurulu Üyeliklerinden istifa eden arkadaşlarımız dışında her birimiz canla başla ve özveri ile görevimizin başındayız" dedi. Toplumun herhangi bir kişisi ya da tüzel kişiliği ile bir kavgaları bulunmadığı gibi barışık bir hal sergilediklerini söyleyen Kırbıyık şunları kaydetti:"Bu barış ortamını bozanlar ve bozmak için çaba sarf edenler, yalan, hakaret ve iftira içeren sözde haber yapanlarla ilgili yasal girişimde bulunacağımız gibi topluma da ifşa edeceğiz. Nemalanma peşinde olanlar boşuna çabalamışlar ve gereken karşılığı da almışlardır. Şu da bilinmelidir ki, takıma faydası olmadan takımla bugüne kadar en ufak ilgisi bulunmayan takımın renklerinden bile bihaber olan ve şirin görünmek çabasında olan bu kişilerin, beni kulübümüzü en üst seviyeye taşımak için harcamakta olduğum paradan yönetimimizde yer alan değerli kişilerin haksız kazanç elde ettiği iftirasını esefle kınıyorum. Ve ben istemedikçe benim paramı kimse yiyemez diyorum. Halkımızdan, bu tür insanların iftira yalan hakaret dolu sözde haberlerine itibar etmemesi ve ciddiye alınıp, desteklercesine takip etmemesi ve gereken cevabın verilmesini de önemle rica ediyorum. Biz karşılıksız menfaatsiz gerçek Tarsus İdman Yurdu severler ve halkımızla biriz, yönetim olarak bir ve diriyiz. Verimli ve başarılı şekilde geçmekte olan birinci kampımızın sona ermesine az bir süre kalmış olup birkaç günlük izinden sonra inşallah ikinci kamp başlayacaktır.”

 

 

kaynak:iha

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2026 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA