15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR   10:32  MOLA EVİ’NİN ÖZEL BİREYLERİ SİNEMA ETKİNLİĞİ İLE EĞLENDİ  17:58  VAHAP SEÇER’E BİR DESTEK DE GELECEK PARTİSİ’NDEN  16:56  TOROSLAR’DA CAMİLER RAMAZAN AYINA HAZIRLANIYOR  16:20  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “MERSİN VE İLÇELERİ MAKÛS TALİHİNİ ARTIK YENMELİDİR”  16:57  AHMET SERKAN TUNCER; "MEZİTLİ’YE GÜZELLİK KATMAYA GELİYORUZ!"  14:54  SERDAR SOYDAN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ  09:46  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ZEYTİNLİ CADDESİ`Nİ YENİLEDİ  13:29  CHP ANAMUR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURMUŞ DENİZ; MECLİS ÜYELERİ İLE ESNAFI GEZDİ  11:10  VAHAP SEÇER, NARENCİYE PAKETLEME TESİSİNDE İŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ 

Kardeşine dehşeti yaşatan taksici adliyeye sevk edildi
   

Mersin’de yol ortasında yürüyen kız kardeşini eve dönmesi için ikna etmeye çalıştığı, ardından da kullandığı taksiyle ona çarptığı iddiasıyla gözaltına alınan E.D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışı gazetecilerin "Neden yaptınız" sorusuna, "Sadece kardeşimizi koruduk" diye yanıt veren ağabey, "Bu da suç yerine geçiyorsa bilemiyoruz. Arabayı üstüne kırmadım, sadece önünü kesmek için hamle yaptığım sırada o da adımını atınca çarptım" dedi.

 
   

Dün, merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi Üniversite Caddesi üzerinde meydana gelen ve bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenerek sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından harekete geçen polis, taksi şoförü E.D.'yi gözaltına aldı. Taksici emniyetteki ifadesinde, kız kardeşinin evden ayrılmak istediğini, onu eve geri götürmek için ikna etmeye çalıştığını söyledi. Kız kardeşi C.G.D. ise ifadesinde, annesiyle evde tartıştığını, evden ayrılmak istediğini, yolda yürürken ağabeyinin arkasından otomobille gelerek kendisini ikna etmeye çalıştığını belirterek, o sırada ağabeyinin önünü kesmek için hamle yaptığını, kendisinin de adım atmasından dolayı otomobilin çarptığını dile getirdi.
"Sadece kardeşimizi koruduk"
Taksi şoförü E.D., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyet çıkışı, "Neden yaptınız" sorusuna, "Sadece kardeşimizi koruduk" cevabını veren ağabey, "Bu da suç yerine geçiyorsa bilemiyoruz. Benim kardeşimle hiçbir sorunum yok. Arabayı üstüne kırmadım. Sadece önünü kesmek istedim, o da adım yapınca çarptım" dedi.

Olay
Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, elinde çanta ile yolda yürüyen kadının yanına yaklaşan ticari taksi şoförünün, bir süre takip ederek sözle sataştığı kadının üzerine daha sonra aracını sürerek çarptığı anlar yer aldı. Görüntülerde ayrıca, çarpmanın etkisi ile yer düşen kadınının çağlık çığlığa bağırdığı, aracından inen taksi sürücüsünün ise bir süre etrafına bakındığı, kadının daha sonra eliyle aracı yumruklayıp olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

 

 

 

kaynak:iha

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA