15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR   10:32  MOLA EVİ’NİN ÖZEL BİREYLERİ SİNEMA ETKİNLİĞİ İLE EĞLENDİ  17:58  VAHAP SEÇER’E BİR DESTEK DE GELECEK PARTİSİ’NDEN  16:56  TOROSLAR’DA CAMİLER RAMAZAN AYINA HAZIRLANIYOR  16:20  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “MERSİN VE İLÇELERİ MAKÛS TALİHİNİ ARTIK YENMELİDİR”  16:57  AHMET SERKAN TUNCER; "MEZİTLİ’YE GÜZELLİK KATMAYA GELİYORUZ!"  14:54  SERDAR SOYDAN ÇARŞI ESNAFINI ZİYARET ETTİ  09:46  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ZEYTİNLİ CADDESİ`Nİ YENİLEDİ  13:29  CHP ANAMUR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DURMUŞ DENİZ; MECLİS ÜYELERİ İLE ESNAFI GEZDİ  11:10  VAHAP SEÇER, NARENCİYE PAKETLEME TESİSİNDE İŞÇİLERLE BİR ARAYA GELDİ 

Büyükşehir Mersin 33 Kart İrtibat Noktalarına Bir Yenisini Daha Ekledi
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi bünyesinde hizmet veren Mersin 33 Kart şubelerinin sayısı her geçen gün artıyor. Eski Mezitli Belediyesi’nin altına kurulan ofis ile birlikte şubelerin sayısı 5’e yükseldi.

 
   

Mersin 33 Kart’ın yeni şubesi Mezitliler’i sevindirdi

Vatandaşların sağlıklı ulaşımdan faydalanması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 5 şube, 6 adet kiosk ve 1 adet mobil hizmet aracı ile vatandaşlara ulaşıyor. Vatandaşlar kişiselleştirilmiş seyahat kartlarını bu şubelerden temin edebiliyor, bakiye sorgulama ve yükleme ile kart güncelleme işlemlerini gerçekleştirebiliyor. Büyükşehir, Mersin merkez, Tarsus, Anamur, Gülnar’da hizmet veren sabit noktalara Mezitli ilçesini ekledi. Eski Mezitli Belediyesi’nin altına açılan yeni irtibat bürosu özellikle Mersin merkeze kadar gitmelerine gerek kalmadığı için Mezitlililer’den tam not aldı.

“Çok memnunum, iyi ki buraya geldiniz”

Mezitli ilçesi Tömük Mahallesi’nden kart işlemi için Mezitli irtibat noktasına gelen Selma Çetin, “Çok memnunum, iyi ki varsınız, iyi ki buraya geldiniz. Ben Tömük’ten otobüse biniyordum, çarşıya kadar gitmekte yaşımdan dolayı zorlanıyordum. Burası açıldığı için çok teşekkür ediyorum, yaşlılar için, herkes için büyük bir iş yapılmış oldu. Belediye Reisi’ni de çok seviyorum. Allah uzun ömür versin. İnşallah iyi şeyler olacak” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kentkart hizmeti vatandaşın ayağına gidiyor

Büyükşehir, vatandaşların işlemlerini rahatlıkla yapabilmesi ve yoğunluk yaşanmaması adına Kentkart irtibat bürolarının yanı sıra Mobil Hizmet Aracı’nı da devreye sokmuştu. Geçtiğimiz ay Mezitli’de önünde hizmet veren ve Kentkart hizmetini vatandaşların ayağına kadar götüren Kentkart Mobil Hizmet Aracı, program ve ihtiyaç dahilinde farklı ilçelerde konumlandırılıyor. Kentkart Mobil Hizmet Aracı’ndan memnun olduğunu ifade eden Yıldırım Özdemir, “Vahap Seçer Başkanımız’a çok teşekkür ediyorum, Mersin’e böyle bir hizmet kazandırdığı için. Milletimiz eskiden kuşlu caminin oraya gidiyordu, şu anda her şey ayağının altına geldi” diye konuştu.

“Vatandaşlarımız çok memnun”

Ulaşım Dairesi’nde Bilgisayar ve Yazılım Mühendisi olarak görev yapan Mersin 33 Kart elektronik ücret sisteminin sorumlusu Erkin Özgen, Büyükşehir’in Mersin 33 Kart Hizmet noktalarını artırarak vatandaşlara kolaylık sağladığını ifade etti. Özgen, şunları söyledi:

“Mersin genelinde hizmet veren 5 adet ofis şeklinde şubelerimiz var. 1 adet mobil hizmet ulaştırma aracımız var. Toplam 6 adet de kiosk dediğimiz insansız çalışan, her türlü kart işlemlerini yapan cihazımız var. Mezitli’deki vatandaşlarımızın ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Başkanımız Vahap Seçer’in sosyal belediyecilik anlayışına istinaden ve talepler doğrultusunda en uygun yeri tespit ederek eski Mezitli Belediyesi binasında hizmete başladık. Vatandaşlarımız çok memnun. Her gün teşekkür alıyoruz. Yeni kurulmasına rağmen günlük ortalama 150-200 kişiye kart hizmetleri veriyoruz. Böylece otobüse binmede sıkıntıları olmuyor. Mersin merkeze gitmelerine gerek kalmadan sorunları çözülüyor.”

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA