13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

“Tek kıstas Bilal Erdoğan’ın sınıf arkadaşı olmak mı?”
   

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Ali Mahir Başarır, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın sınıf arkadaşlarının kamuda üst düzey görevler aldıklarını, önemli ihaleleri üstlendikleri belirterek “İhale ve önemli görevlere gelmelerindeki tek kıstas okul arkadaşları olmaları mıdır” diye sordu.

 
   

CHP Mersin Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Ali Mahir Başarır, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, Bilal Erdoğan’ın sınıf arkadaşlarının aldığı ihalelere ve üstlendikleri kamu görevlerine dikkat çekti. Başarır önergesinde şunları kaydetti: “Varlık Fonu’nun yeni Genel Müdürü Selim Arda Ermut, Bilal Erdoğan’ın liseden sınıf arkadaşı çıktı. TMSF, Ataşehir’de sahip olduğu arsa üzerine yapılacak inşaat işini pazarlık usulüyle ihaleye çıkardı. İhaleyi, 280,4 milyon TL ile Bilal Erdoğan’ın liseden arkadaşı Aykut Emrah Polat aldı. Gaziantep Belediyesi’nden Burak ve Bilal Erdoğan’ın arkadaşı Fatih Başcı’ya 26,4 milyon TL’lik 5 ihale verildi. TRT Genel Müdürü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Liseden sınıf arkadaşı İbrahim Eren oldu. TMSF’de yayımlanan rapora göre, İstanbul Ataşehir’de bulunan bir arsa, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın okul arkadaşına ihalesiz verildi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın arkadaşı Erkan Kandemir İnşaat Mühendisi iken Sağlık Bakanı Yardımcılığı’na terfi ettirildi.

Bilal Erdoğan’la aynı liseden mezun olan Yahya Üstün’ün Varlık Fonu’ndaki 40 şirketten maaş aldığı iddia edildi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğulları Bilal ile Burak Erdoğan’ın liseden arkadaşı olan Fatih Başçı, Cumhurbaşkanlığı’ndan yaklaşık 7 buçuk milyon TL’lik ‘güvenlik kamerası’ ihalesi aldığı ortaya çıktı. Rekor zararlarla gündeme gelen THY’de yeni işe girenlerle beraber 49 kişinin, İnsan Kaynakları Başkanı Ebubekir Akgül ile aynı soyadını taşıması dikkat çekti. Ebubekir Akgül Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu ile arkadaş ve aynı liseden mezun. Yine Bilal Erdoğan’la aynı liseden mezun olan Abdülkerim Çay ve Ahmet Olmuştur THY’de Genel Müdür Yardımcısı pozisyonunda çalışıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 25 Ağustos 2020 tarihinde açılışını yaptığı Ahlat Köşkü için 99 milyon TL daha harcanacağı kamuoyunda konuşuldu. Erdoğan’ın liseden arkadaşı Hasan Gürsoy’un Güryapı Taahhüt Şirketi’ne yaptırılan köşk için bugüne kadar toplam 125 milyon TL harcandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’ın okul arkadaşlarına yapmış olduğu iyilikler uzayıp gitmekle birlikte yukarıdaki tüm bilgiler yazılı ve görsel basında yer almıştır. Bu çerçevede; “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’ın okul arkadaşlarının birçok alanda ihale almaları ve kıymetli görevlere gelmeleri tesadüf müdür? Yoksa söz konusu ihale ve önemli görevlere gelmelerindeki tek kıstas okul arkadaşları olmaları mıdır?”

 

 

kaynak:mersin yaşam

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA