13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

YILDIZIN BUGÜN NE SÖYLÜYOR
   

07 Mart 2021 Pazar burçları Rümeysa Ergüden tarafından kaleme alındı. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarının günlük yorumları hakkında detaylar, burçların dikkat etmesi gereken konular ve merak edilenler haberimizde...

 
   

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Küçük sohbetler ve ilginç tartışmalar için yetenekli sosyal bir insansınız. Bugün, konuşmalarınızı büyüleyici kılacak bazı harika bilgiler bulacaksınız. Bunları herkesle paylaşmak isteyeceksiniz!

BOĞAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bir süredir görmediğiniz bir arkadaşınız veya akrabanız yeniden ortaya çıkabilir. Sosyal medyadan sizinle iletişime geçmek isteyebilirler. Bu, sürprizlerle dolu bir gün bu yüzden hemen hemen her şeye hazırlıklı olun!

 

İKİZLERGÜNLÜK BURÇ YORUMU

Finansal durumunuzda ani, olumlu değişiklikler yaşanabilir. Bu gelirinizde bir artış anlamına geliyor olabilir. Ne olursa olsun, hayatınızda bir fark yaratacak. Bu farklılıktan en iyi şekilde yararlanın.

 

YENGEÇGÜNLÜK BURÇ YORUMU

Daha önce farkında olmadığınız bir alanda gizli bir yeteneğinizi keşfedebilirsiniz. Ayrıca bu yetenek sizi farklı yola da sürükleyebilir. Değişimden ve değişmeykten korkmayın! Böyle devam edin.

 

ASLANGÜNLÜK BURÇ YORUMU

Zihniniz artık daha keskin, bu yüzden daha hızlı öğrenecek ve daha fazlasını isteyeceksiniz. Önünüze kim çıkarsa çıksın sizi asla engelleyemeyecek. Hayatınızda bir yıldız gibi parlayacağınız bir döneme giriyorsunuz!

 

BAŞAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

Size yeni kapılar açan yüksek yerlerden bazı güçlü mesajlar alabilirsiniz. Onları görmezden gelmeyin. Kabul etmeden veya reddetmeden önce bu mesajlarda ne olduğunu düşünün.

 

TERAZİGÜNLÜK BURÇ YORUMU

Başkalarının düşüncelerini ve duygularını her zamankinden daha güçlü bir şekilde anlıyorsunuz. Empati yeteneğiniz o kadar güçlü ki başkalarının derdini kendinizinmiş gibi benimsiyorsunuz. Bunun ucu size zarar vermesin!

 

AKREPGÜNLÜK BURÇ YORUMU

Evren bugün sizi dinlemeye teşvik ediyor. Bugün polemik yapmak için uygun bir gün değil. Uzun uzadıya konuşup başkalarını kazanmaya çalışmak için de doğru bir gün değil. Bugün sadece arkadaşlarınızın, sevdiklerinizin, iş arkadaşlarınızın ve komşularınızın söylediklerini tüm dikkatiniz ve empatinizle gerçekten dinleyin.

 

YAYGÜNLÜK BURÇ YORUMU

İnsanlarla aranızdaki bağları güçlendireceğiniz ve öğrendiklerinizle şaşıracağınız ilginç bir gün. Kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz ama buna aslında hiç mi hiç gerek yok. Doğru bildiğiniz yoldan şaşmayın yeter.

 

OĞLAKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

Yükselmek için ani fırsatlar bugün önünüze gelebilir. Yenilikçi fikirler sizin için yolu açmış olabilir, bu nedenle becerileriniz ve yetenekleriniz artık takdir ediliyor. Hedeflerinize ilişkin yeni bir farkındalık, kendi yolunuzu size daha açık hale getirecek.

 

KOVAGÜNLÜK BURÇ YORUMU

Uzun zamandır üzerine düşündüğünüz planlarınızı gerçeğe dönüştürmeye hazır olabilirsiniz. Gerekirse başkalarına da öncülük etmekten korkmayın. Siz doğuştan bir lidersiniz!

 

BALIKGÜNLÜK BURÇ YORUMU

Özellikle bugün hayatınızın kontrolünü elinizde hissediyorsunuz. Planlarınızı harekete geçirme gücüne sahip olmalısınız. Tüm işaretler yeni hedefler ve yeni girişimler için iyi görünüyor.

 

 

 
 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA