23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

Mersin Büyükşehir İle Mezitli Belediyesi’nden Ortak Temizlik Çalışması
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi, hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasağında kentin birçok noktasında hizmetlerini sürdürmeye devam ediyor. Kent genelinde temizlik ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Mezitli Belediyesi ile bir kez daha el ele verdi. Her iki belediyenin ekipleri bir araya gelerek Mezitli İlçesi Eski Mezitli Mahallesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi.

 
   

Temizlik ekipleri, Mezitli Mezarlığı’nın da yer aldığı ve insan sirkülasyonunun yoğun olduğu 18. ve 32. caddelerde çalışma yürüttü. Arazöz ile caddeler yıkandı, süpürge araçlarıyla sokaklar süpürüldü.

‘Kenti Mis’ gibi yapmak için Büyükşehir ve Mezitli Belediyesi bir arada

Büyükşehir Belediyesi’nin Mezitli Belediyesi ile gerçekleştirdiği ortak temizlik çalışması sayesinde vatandaşlar, hafta başında tertemiz sokaklar ve caddelerle karşılaşacak. Büyükşehir Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri ile Mezitli Belediyesi’nin temizlik ekiplerinden oluşan kadın ve erkek personeller el ele vererek caddeleri yıkadı, sokakları süpürdü. Mezitli Mezarlığı’nın bulunduğu bölgedeki kaldırımlar temizlendi, yaprak üfleme makinesiyle birikintiler kaldırıldı.  

“Başkanlarımız Mersin’e değer katıyorlar, teşekkür ederim”

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Ali Doğaner, gerçekleştirilen özverili temizlik çalışmasından dolayı teşekkür ederek, “Özveriyle çalıştıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum.  Başkanlarımız Mersin’e değer katıyorlar, teşekkür ederim” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Hep birlikte el ele verelim kenti mis gibi bir hale getirelim”

Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Temizlik İşleri Şube Müdürlüğü’nde Temizlik Şefi olarak görev yapan Danyal Güngör, işbirliği ile yürütülen temizlik çalışmasıyla ilgili olarak, “Hep birlikte el ele verelim kenti mis gibi bir hale getirelim, yaşanılabilir bir kent haline getirelim diye ortaklaşa bir çalışma yürütüyoruz” dedi. Mezitli Belediyesi Temizlik İşleri Saha Amiri Fatma Damar Çingöl ise “Biz Mezitli Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemiz ile ortaklaşa rutin bir çalışma yapıyoruz”  diye konuştu.

“Temiz bir toplum ancak bu emeklerin karşılığında olur”

Eski Mezitli Mahalle Muhtarı Veysel Kılıçoğlu, Büyükşehir Belediyesi ve Mezitli Belediyesi’nin yürüttüğü ortak çalışmadan dolayı memnuniyetini dile getirerek,  “Başta her iki Belediye Başkanımız’a teşekkür ediyorum, amirlerine, daire başkanlarına, müdürlerimize, en önemlisi de çalışan personellerimize çünkü sahada çalışıyorlar. Ellerine, emeklerine sağlık. Gece-gündüz, 7/24 ne zaman arasak herhangi bir sorunda hep karşımızdalar. İyi niyet, ikili ilişkilerden kaynaklı sonuçlar doğrultusunda güzel bir Mezitli olacak, Mersin olacak inşallah. Temizlik konusunda da bugüne kadar bir sorun yaşamadık. Her iki belediye ekiplerine de teşekkür ediyoruz çünkü temiz bir toplum ancak bu emeklerin karşılığında olur” dedi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA