23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

Alanya Sokağı Yenileme Projesinde Sona Doğru
   

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Alanya Sokağı ve çevresindeki sokaklarda devam eden yenileme çalışmalarının bir ay içerisinde tamamlanacağını söyledi.

 
   

BAŞKAN ÖZYİĞİT, "ÇALIŞMALAR BİR AY İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK"

Yenişehir Belediyesi Mersin'in en yoğun sosyal yaşam alanlardan bir olan Güvenevler Mahallesindeki Alanya Sokağı ve çevresindeki sokaklarda yenileme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Proje kapsamında toplamda 12 sokakta enerji kabloları yer altına indirildi ve yağmur suyu hatları genişletilerek, su boruları yenilendi. Yenişehir Belediyesi de üst yapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, çalışmaların sürdüğü bölgede incelemelerde bulundu. Vatandaşlarla ve bölgedeki esnaflarla tek tek sohbet eden Başkan Özyiğit, vatandaşların görüş ve önerilerini aldı. Çalışmalara ara verilmeden devam edildiğini vurgulayan Başkan Özyiğit, projenin Ekim ayının sonunda tamamlanacağını da söyledi.

BAŞKAN ÖZYİĞİT, "ÜÇ AYRI EKİBİMİZ AYNI ANDA ÇALIŞIYOR"

Proje kapsamında bölgede üç ayrı ekibin çalıştığını ifade eden Başkan Özyiğit, "Güvenevler Mahallemizde bulunan ve Alanya Sokağı olarak bilinen 1902 numaralı sokak ve çevresindeki diğer 11 sokakta yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Ben de çalışmaları yerinde izliyorum. Projenin daha hızlı tamamlanması adına bölgenin farklı yerlerinde üç ayrı ekibimiz aynı anda çalışıyor. Bir ekip asfalt seriyor, bir ekip parke söküyor bir diğer ekip de yeni parkeleri döşüyor. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın pandemi nedeniyle yaşadığı olumsuzlukları biliyoruz. Daha fazla olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalarımızı yoğun olarak sürdürüyoruz. Bir ay içerisinde Alanya Sokağı dâhil olmak üzere bu bölgede çalışmaları tamamlayacağız." diye konuştu

"EN BAŞTA VERDİĞİMİZ SÖZ GİBİ HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK"

Yap-boz uygulamaların yaşanmaması için MESKİ ve Toroslar EDAŞ ile koordineli olarak projenin ilerlediğini söyleyen Bşakan Özyiğit, "Pandemi esnafımızı zaten kötü etkiledi. Esnafımız bu konuda muzdarip ancak biz göreve gelir gelmez burada başlatacağımız çalışmaların öncesinde bölgede enerji kablolarının yer altına indirilmesi için Toroslar EDAŞ'a ve yağmur suyu hattının genişletilmesi ve boruların yenilenmesi için MESKİ'ye talepte bulunmuştuk. Dolayısıyla onlar da 2020 yılında bu çalışmaları gerçekleştirebileceklerini söyleyince biz de bu bölgeyi 2020 programına aldık. Koordineli iş yapmadığımız müddetçe sorunlarla karşılaşırız. Sürekli yap-boz uygulamalar olur. Biz bu sorunu ortadan kaldırmak için birlikte hareket etmek zorundaydık. Pandemiyi önceden bilmek gibi bir şansımız yoktu, maalesef çalışmalar pandeminin üzerine geldi. Planımızdan geri çekilme şansımız da yoktu. Bir çile çekiliyor, bir sıkıntı yaşanıyor ama çalışmalar bir ay içinde sonuçlanacak ve en başta verdiğimiz söz gibi her şey çok güzel olacak." dedi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA