23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

Mersin’de Sosyal Mesafeli Prömiyer
   

Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ’Ezop’ adlı oyunu sahneleyerek prömiyerini gerçekleştirirken, sosyal mesafe nedeniyle boş bırakılan koltuklara ise hayatlarını kaybeden sanatçıların fotoğrafları konuldu.

 
   

Özel bir okulun tiyatro salonunda sahnelenen oyunu, CHP Milletvekili Alpay Antmen, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ile eşi Derya Özinç Bozdoğan, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ile eşi Sembol Tarhan, Tarsus Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Murat Tiryaki, Tarsus Adalet Komisyon Başkanı Engin Koç, Mersin Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz, Kocaeli Üniversitesi Tiyatro Bölüm Başkanı ve Yeni Tiyatro Dergisi Ödülleri Üst Kurul Başkanı Prof.Dr. Sema Göktaş, Kocaeli Üniversitesi Tiyatro Bölümü Öğretim Üyesi ve Yeni Tiyatro Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yrd. Doç. Erbil Göktaş, Yeni Tiyatro Dergisi Editörü Yayın Kurulu Üyesi İstanbul Ödülleri Koordinatörü Anadolu Ödülleri Başkanı Yetkin Yüksel Yeni Tiyatro Dergisi İletişim ve Jüri Koordinatörü, İstanbul ve Anadolu Ödülleri Jüri Üyesi Mustafa İri, Yeni Tiyatro Dergisi Yurt Dışı Temsilcisi Tiyatro Eleştirmeni Jüri Üyesi Aziz Özgür Kısır, Oyuncu Suzan Acun İlhan ve eşi Ozan İlhan, Bursa Kültür Sanat Vakfı Müdürü, Yeni Tiyatro Dergisi Anadolu Ödülleri Jüri Üyesi Hacer Akbaba ve çok sayıda sanatsever keyifle izledi.

Pandemi önlemlerinin en üst düzeyde alındığı, dezenfeksiyon detaylarının üst seviyede değerlendirildiği oyun büyük bir beğeniyle izlenirken, başarılı bir performans sergileyen Tarsus Şehir Tiyatrosu oyuncuları, izleyenler tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.

Oyunun ardından yönetmen Nihat Çapar, katılan herkese teşekkür ederek, kültürel faaliyetlerin artacağını söyledi.

TİYATRO FESTİVALİ SÖZÜ

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ise oyunda emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan Bozdoğan, "Az önce hep birlikte izledik, kölelikten özgürlüğe, karanlıktan aydınlığa, dipsiz kuyulardan yıldızlara uzanan bir yolculuk. Hayat ve tiyatro, mümkünler perdesi dediğimiz bir şey değil mi? Bu kentte tiyatro ile bütünleşmiş, rolleri uğruna sahnelerin tozunu, sanat adına yutan çok değerli insanlar vardı. Biz de o insanların anısına, tiyatro sanatına verdiğimiz değer adına önümüzdeki yıl 1'inci Tarsus Uluslararası Tiyatro Festivali'ni yapacağız. Burada hepinize söz veriyorum' dedi.

Konuşmasının ardından oyunu sahneleyen tiyatro sanatçılarını tebrik eden Başkan Bozdoğan, protokol üyeleri ile birlikte çiçek takdim ettikten sonra tiyatro ekibi ile anı fotoğrafı çektirdi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA