13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

‘Bugün De Bizden’ Diyerek Mama Bağışında Bulundular’
   

Korona günlerinde sokak hayvanlarının beslenebilmesi amacıyla Mezitli Belediyesi tarafından başlatılan ‘Bugün de Bizden’ kampanyası büyümeye devam ediyor.

 
   

Kampanya kapsamında Mersin Akdeniz Lions Kulübü üyeleri belediyeye gelerek satın aldıkları mamaları teslim etti. Mamalar, Mezitli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından hazırlanan özel mama kapları ile çeşitli park ve alanlarda hayvan dostlarımızın beslenmesinde kullanılacak.

‘KAMPANYANIN DEVAM ETMESİ ÇOK ÖNEMLİ’

Mersin Akdeniz Lions Kulübü bünyesinde oluşturdukları Patili Dostlar Grubu ile belirli dönemlerde bu tür bağışlarda bulunduklarını ifade eden grup temsilcisi Demet Altay, “Mezitli Belediyemiz tarafından böyle bir kampanya düzenlendiğini duyunca hemen katkı sunmak istedik. Yapılan şey son derece önemli ve mutlaka destek sağlanmalı. Özellikle bu kampanyanın devam etmesi gerekiyor. Başkanımıza ve belediye personelimize gösterdiği yakın ilgi ve destekleri nedeniyle teşekkür ederim” dedi.

‘MEZİTLİ’NİN İYİ İNSANLARINI SOKAK DOSTLARIMIZA DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM’

‘Bugün de Bizden’ adını verdiğimiz kampanyamıza destek olarak sokakta yaşayan dostlarımızın beslenmesine katkı sunulabileceğini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bugün ki mamaları bizden diyerek sokak hayvanları için kampanyamızı başlattık. Vatandaşlarımız, sokak canlarımızın beslenmesi için Mezitli Belediyemizi arayarak miktarı ne kadar olursa olsun mama bağışında bulunabilirler” dedi.

‘SOKAKTAKİ DOSTLARIMIZI UNUTMAMALIYIZ’

Virüse karşı verilen mücadelede Mezitli’de yaşayan hiçbir vatandaşı olduğu gibi hiçbir canlıyı virüsün olumsuz etkisiyle baş başa bırakmak istemediklerini ifade eden Başkan Tarhan, “Korona virüsünün olumsuz etkilerini yok etmek adına her türlü tedbirimizi aldık. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gereken desteği sağlamaya çalışıyoruz. Tüm bunları yaparken sokaktaki dostlarımızı da unutamayız. Bugün de bizden olsun diyerek mama bağışında bulunan Akdeniz Lions Kulübü üyelerine teşekkür ederim” diye konuştu

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA