23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

Hizmet Kervanı Şahna’da
   

Erdemli Belediyesi Şahna Mahallesi’nde kış mevsiminde aşırı yağış ve mevsimsel şartlar nedeniyle bozulan yolların yenileme çalışmasını gerçekleştirerek yol geçişini güvenli hale getirdi.

 
   

Kent genelinde olduğu gibi kırsal alanlarda da sorunsuz bir ulaşım ağı oluşturmak için ekiplerini seferber eden Erdemli Belediyesi, Şahna Mahallesi’nin bahçe yollarında dere yataklarının bulunduğu lokasyonlarda yol geçişine büz yerleştirip bozulan satıhları düzenleyerek ulaşımı güvenli hale getirdi ve vatandaşların yüzünü güldürdü. Vatandaşın 7/24 hizmetine koşan Erdemli Belediyesi yorulmayan ve liyakatli kadrosu, bahçe yollarında yağmur sularının geçişini sağlayan büzlerin aşırı yağışlar ve heyelan sonucu hasar görmesiyle düğmeye bastı ve yeni büz yerleştirip yol geçişini güvenli hale getirerek ulaşım sıkıntısını kökten çözüme kavuşturdu. Yolların yeni haliyle bahçelere güvenli ulaşımın sağlandığını ifade eden mahalle halkı hizmetlerden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve ekibine teşekkürlerini ileterek çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İNSAN ODAKLI HİZMET ŞAHNA’DA

İnsan odaklı hizmetleriyle vatandaşların takdirini kazanan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Şahna Mahallesi’nde düzeltilen bahçe yollarının mahalle halkına hayırlı olmasını diledi. 30 Mart 2014 tarihinden itibaren Erdemli Belediyesi’nin görev alanının 62,5 kat artığından söz eden Tollu, “Vatandaş bizden hizmet talep ettiği sürece biz de hiçbir mazeret üretmeden Erdemlimizin tamamına hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu halka hizmeti Hakk’a hizmet bildik. Vatandaşlarımızla çok iyi diyalog kurduk. Herkes bu gönül köprüsünün ve hizmet kervanının sürmesini istiyor. Biz de görevde olduğumuz sürece azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz sizin sokaklarınızı altın ile kaplasak, zümrüt taşları ile caddelerinizi döşesek, hizmet ederken vatandaş ayrımı yaparsak, sizlerin arasındaki sevgi ve kardeşlik köprülerini yıkarsak, birlik ve beraberliğimize zarar verecek bir hamlemiz olursa, yaptığımız bu hizmetler anlamsız kalır ve bu ülkeye en büyük ihaneti biz yapmış oluruz” diye konuştu.

BAŞKANIMIZIN HİZMETLERİNDEN MEMNUNUZ.

Aşırı yağış ve heyelan sonucu bahçe yollarının hasar gördüğünü anlatan Şahna Mahalle Muhtar Azası Uğur Ateş ise ulaşımda yaşadıkları ciddi sıkıntıların Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile son bulduğunu söyledi. Belediye çalışmalarından duyduğu memnuniyeti paylaşan Muhtar Azası Ateş, “Yollarımız kış mevsiminin kötü şartlarından dolayı bozulmuştu, bahçe yollarında ulaşım mümkün olmuyordu. Erdemli Belediye Başkanımızdan rica ettik, sağ olsun iş makinalarını ve araçlarını gönderdi, yollarımızdaki bozuklukları giderdiler. Göreve geldiği günden bu yana muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışan başkanımız elinden geleni yapıyor. Mahallemiz adına isteklerimizi göz ardı etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden memnunuz. Allah razı olsun. Şahsım ve mahallemiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 
 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA