13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Marketler, Manavlar, Kuruyemişçiler Ve Yufkacılar Arife Günü 7 Saat Açık Olacak
   

Mersin Valiliği, 4 günlük sokağa çıkama yasağının başlayacağı 23 Mayıs cumartesi günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilerin yanı sıra yufkacıların da saat 10.00 ile 17.00 arasında açık olacağını duyurdu.

 
   

Koronavirüs salgınına karşı uygulanan önlemler kapsamında arife gününe ve bayram günlerine denk gelen 4 günlük sürede sokağa çıkma yasağı uygulanacak.

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamada, 23 Mayıs Cumartesi günü yani arife günü hangi işyerlerinin açık olacağı konusunda bilgi verildi. Valilik açıklaması şu şekilde:

“Ramazan Bayramı (arife günü dahil) süresince ülke genelinde uygulanacak sokağa çıkma yasağının temel usul ve esasları bakanlık genelgemizle belirlenerek gönderilmişti. Genelgeye göre belirli işyerlerinin (bakkal, market, manav, kasap ve kuruyemişçiler) Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında açık olacağı belirtilmiştir. İçişleri Bakanlığımıza ulaşan taleplerin değerlendirilmesi sonucunda, bayram olması nedeniyle unlu mamul üreticileri kapsamında yufkacılara da 23 Mayıs 2020 Cumartesi (arife) günü 10.00-17.00 saatleri arasında izin verilmiştir.”

 

Mersin Emniyet Müdürlüğü hız, kemer ve maske denetimlerini sürdürecek

Mersin Emniyet Müdürlüğü de bayram süresince özel araçlarda ve toplu taşıma araçlarında hız,  emniyet kemeri, maske ve sosyal mesafe kontrollerinin her zamanki titizlikle yapılacağını bildirdi.

Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasında,  “Hızdan kaynaklanan trafik kazalarının önlenmesi amacıyla, otoyolda, bölünmüş karayolunda ve şehir merkezindeki önemli cadde ve bulvarlar üzerinde, hız yapmaya müsait yerlerde sabit ve seyir halinde radarla hız denetimleri yapılacaktır. Kent merkezinde bulunan Adnan Menderes Bulvarı, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, H.Okan Merzeci Bulvarı, Akbelen Bulvarı ve 34. Cadde gibi ana arterler üzerinde hız limiti 70 olduğundan, vatandaşlarımızın o yol kesimi için belirlenen hız limitlerine, trafik işaret ve levhalarına uymaları zorunludur” denildi.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA