13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Başkan Gültak, Şehit Annelerini Ve 100 Yaşını Geride Bırakan Anneleri Ziyaret Etti
   

* Başkan Gültak, “Anneler Günü” dolayısıyla, Şehit Anneleri ile bir asırlık ömrü geride bırakan anneleri evlerinde ziyaret etti, hal ve hatırlarını sordu.

 
   

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak; Anneler Günü nedeniyle, İnönü Mahallesi’nde, Şehit Emrah Şahin’in annesi Gülay Şahin; Şehit Ömer Koca’nın annesi Ayşe Koca; Şehit Hüseyin Çelik’in annesi Sakine Çelik; Şehit Emre Öztürk’ün annesi Beyaz Öztürk; Şehit Mustafa Korkmaz’ın annesi Yeter Korkmaz’ı evlerinde ziyaret etti.

Başkan Gültak, gün dolayısıyla ayrıca, 100 yaşını geride bırakan Remziye Mutlu ile Gülşan Yaman’ı da İhsaniye ve Özgürlük mahallelerinde bulunan evlerinde ziyaret ederek, bir asrı geride bırakan annelerin, Anneler Günü’nü kutladı. Kimi zaman duygusal anlarında da yaşandığı ziyaretlerinde, annelerle sıcak ve samimi bir ortamda sohbet eden, bir istekleri olup olmadığını soran Başkan Gültak; evlatlarını vatan toprağına teslim eden Şehit anneleri ile 100 yaşını geride bırakan annelere; Türk Bayrağı, isimlerine özel hazırlanmış plaketler ve iğne oyalı yazmalar hediye etti.

Şehit anneleri; “Yaralı yüreklere dokunmanız bizleri çok mutlu etti. Sanki oğlum gelmiş gibi sevindik” sözleriyle duygularını dile getirirken, Şehitlerin yakınları ise; “Sizlerin geleceğinizi bilmenin heyecanı bile çok güzel. Günler öncesinden bu heyecan başlıyor” diyerek, teşekkür ettiler.

Evlerinde ziyaret ettiği Şehit anneleri ile bir asırlık bir ömrü geride bırakan annelerin Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Gültak’ın, hediye ettiği ve isme özel hazırlanmış plaketlerin üzerinde; “Dünyada yaş alarak güzelleşen en kıymetli varlıklarımız, yıllar geçse de saçlarına aklar düşse de nesiller değişse de değişmeyen şeydir senin anneliğin. Annelerine annelik katacağın nice ömürler diliyorum” yazılı ifade dikkat çekti.

Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın, Şehit Mustafa Korkmaz’ın annesi Yeter Korkmaz’ı, Mesudiye Mahallesi’nde bulunan evindeki ziyaretine, Akdeniz İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk, Akdeniz İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Fil, Akdeniz İlçe Jandarma Komutanı Abdullah Kalaycıoğlu, AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Emin Genç ile MHP Akdeniz İlçe Başkanı Mehmet Göverçile de katıldı.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA