23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

Gülşah Yıldırım Genç, Adaylığını Açıkladı
   

Gülşah Yıldırım Genç, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

 
   

Gülşah Yıldırım Genç'in adaylık açıklaması, partililerin yoğun katılımıyla Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Binası’nda gerçekleştirildi.



 

BAŞKAN ESEN’DEN TAM DESTEK

Mevcut başkan Pakize Esen, adaylık açıklamasının birlik ve beraberlik içerisinde olacağını belirterek:

“5 yıldan beri CHP Kadın Kolları Başkan görevini icra ettim. Bugün birbirimizin gözleri içine sevgi ile bakıyoruz. Bugün il binasında, evimde hepinizin yanında aday olmayacağımı beyan ediyorum. İyi ki varsınız. İyi ki Martın sonunu hep beraber bahar yapmışız. İktidar yolunda, Genel Başkanımız önderliğinde hep beraber çalışacağız.

Bugün adaylığını açıklayacak olan Silifke Gençlik Kolları Başkanımı tebrik ediyorum. 5 senedir onunla omuz omuza çalıştık. O, bu, şu demeden birlik içerisinde kendisine ve seçilecek yönetim kuruluna destek olarak yolumuza devam edeceğiz.” dedi.



“GENEL İKTİDAR ATEŞİNİ MERSİN’DEN YAKMAK İÇİN KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI’NA ADAYIM”

Adaylığını açıklayan Genç, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Partimizin iktidara giden bu yolunda, eğitimli yöneticiker ve üyelerle, Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi CHP’yi vatandaşa anlatacak, herkesi kucaklayacak, partimize kazandıracağız.

Demokrasiye olan inancım ve ülkemizde yaşanan eğitim, adalet, ekonomi, sağlık ve özgürlükler alanında, yani her alanda yaşanan sorunların aşılmasında kadın gücüne, kadın diline, kadın hassasiyetine inanıyorum.

‘Gençlikten Geleceğe’ şiarıyla çıktığımız bu yolda; Merhaba Mersin, Aşkla Mersin diyerek, yeni başlangıçlara, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve başkanımız Vahap Seçet’in gösterdiği başarısıyla hep birlikte Genel iktidarın ateşini Mersin’den yakmak için CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığı’na adayım.

14 Mart Cumartesi günü Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre merkezinde gerçekleşecek olan kongremizin şölen havasında, birlik ve beraberlik içerisinde geçeceğine inanıyoruz. Tüm üyelerimizin katılımı bizleri güçlü kılıp onurlandıracaktır.”

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA