13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Başkan Adayı Bozdoğan; "Belediyeden Kötü Kokular Geliyor!"
   

31 Mart yerel seçimlere sayılı günler kala, CHP’nin Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan’ın mahallerde düzenlenen toplantılara binlerin katılımıyla miting havasında geçiyor.

 
   

Seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi konfeksiyon işçileri ile  ve Barbaros Mahallesi esnafını ziyaret etmesinin ardından Duatepe Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı. . Programa CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır'ın yanı sıra CHP eski ilçe başkanları  belediye meclis üye adayları, CHP ilçe örgütü ve binlerce vatandaş  katıldı. Alanı dolduran binlerce kişi, " Doktor gelecek dertler bitecek" , " Başkan Haluk Bozdoğan" ve "Tarsus'un gururu Haluk Bozdoğan" sloganları attı.

"TARSUS 171 İLÇE ARASINDAN 110'UNCU SIRADA"

Coşkulu kalabalığa  seslenen CHP Tarsus Belediye Başkan Adayı Dr. Haluk Bozdoğan, " Tarsus'un sorunları çok. Çarpık kentleşmeyi  hepiniz biliyorsunuz. Yoksullaşan ve ekonomik olarak çöken bir kent var. Bunu  yanından köylerden ve Suriye'den gelen göçler var. Birleşmiş Milletler'in (BM) 171 ilçede yaptığı araştırmada Tarsus eğitim ,sağlık ve gelir düzeyinde 110 uncu sırada. İlk 10 giren ise  hepsi CHP'nin yönettiği belediyeler.sosyal olarak,  sportif olarak birçok alanda geriye giden bir kentteyiz. Kentimizde iş, aş ve ekmek sorunu da var. Sizlere söz veriyoruz. Göreve gelir gelmez Organize Tarım Bölgesini bir an önce faaliyete geçirip, 15 bin insana iş kapısı açacağız" ifadelerini kullandı.

"EVİNE EKMEK GÖTÜREN BELEDİYENİN ÇALIŞANLARI BAŞIMIZIN TACIDIR"

Konuşmalarının ardında  Bozdoğan ve beraberindekiler, bir sonraki programı olan Yeni Mahalle'de binlerce vatandaşlara bir araya geldi. Son zamanlarda anketlerde itibar edilmemesini dile getiren Dr. Bozdoğan, " Anketler meydandadır. Anket sizlersiniz. Burada onlara verebileceğimiz en güzel yanıt halkın ittifakıdır.Tarsus'un mutlaka önü açılacak buna emin olun. Diyorlar ki Haluk Bozdoğan gelirse işçileri işten çıkartacak. Değerli dostlar, evine ekmek götüren, çoluk çocuğuna aş götüren işçimizi asla ve asla işten çıkartmam . Onlar bizim baş tacımızdır. Hatta size söz veriyorum maaşlar ocak ayı itibarıyla 2500 lira baz alınarak işçilere ödeyeceğiz" şeklinde konuştu.

"BELEDİYENİN TEK BİR KURUŞUNU İSRAF ETTİRMEYECEĞİZ"

Başkan Adayı Dr. Haluk bozdoğan son olarak sözlerine şu ifadelere yerdi; " İddiaya göre, bugün belediyeden kötü kokular geldi . Adamlar içini boşaltmaya başlamışlar ve gidici olduklarını anladılar. . İddiaya göre,  fatura karşılığında aslı astarı olmayan ödemeler yapıyorlarmış. Belediyenin parası garibanların, sizlerin parasıdır. Kimse israf ettiremez. Sizlere söz veriyorum. O belediyenin bir kuruşunu bile israf ettirmeyeceğiz.Paralar sizler için harcanacak.Şunu da bilmenizi isterim, 1 Nisan'da Tarsus'un sokaklarında düğün, bayramı hep birlikte kutlayacağız.Tarsus'un en büyük halayını sizlerle birlikte çekeceğiz."

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA