23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

BAŞKAN SEÇER ADANA MİTİNGİ’NE KATILDI
   

Başkan Vahap Seçer; 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in katılımlarıyla düzenlenen ‘Adana Mitingi’ne katılım sağladı.

 
   

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer;Adana Uğur Mumcu Meydanı’nda, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in katılımlarıyla düzenlenen ‘Adana Mitingi’ne katılım sağladı.

Konuşmasına “Adana değişime, dönüşüme hazır mı? Alın terinin hakkını vermeye hazır mı? Siz hazırsanız ben de hazırım. Beraber yol yürüyeceğiz” diyerek başlayan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu 14 Mayıs sonrasında siyaseti 180 derece değiştireceklerini ve yandaştan değil vatandaştan yana hizmet vereceklerini söyledi.

“Yolsuzluk yapanların da burnundan fitil fitil getireceğim”

Konuşmasında sık sık gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, “Gençler size sözüm var, Cumhurbaşkanı olduğumda en rahat benim aleyhimde tweet atabilirsiniz, en rahat beni eleştirebilirsiniz. Size demokrasiyi, özgürlüğü, ekmeği, aşı, işi getireceğim. Yolsuzluk yapanların da burnundan fitil fitil getireceğim" dedi.

“Kim kul hakkı yediyse hesabını verecektir”

Emeklilere bayramlarda asgari ücret tutarında ikramiye vereceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, hiçbir çocuğunda yatağa aç girmesine müsaade etmeyeceklerini kaydetti. Herkesin huzur içinde yaşadığı bir Türkiye'yi inşa edeceğini ifade eden Kılıçdaroğlu“Ben bütün mütedeyyin kardeşlerime seslenmek isterim. Kul hakkı yemek en büyük günahsa, en büyük günaha ortak olma kardeşim. Elini vicdanına koy, ona göre kullan oyunu. Yeter artık, yiye yiye bitiremediler. Kim kul hakkı yediyse hesabını verecektir” diye konuştu.

Kendisinin Cumhurbaşkanı olmasını istemeyen 2 zümreden birisinin 5’li çete olduğunu belirten Kılıçdaroğlu“İster 5’li çete olun ister 55’li çete. Kim kul hakkı yediyse hepsinin hesabını soracağım. Ben sırtımı asla oraya dayamadım. Benim güvendiğim halk var. Beni istemeyen ikinci grup uyuşturucu baronları. Köklerini kazıyacağım” ifadelerini kullandı.

Akşener: “Böyle bir harami düzeni 14 Mayıs'ta, helal oylarımızla emekli edecek miyiz?”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yıllardır siyasetin içerisinde olduğunu belirterek, kadınlara, gençlere ve millete bu kadar kötü bir dille konuşan zihniyete şahit olmadığını söyledi. Akşener, “Bir an evvel, 14 Mayıs akşamı 1. turda bu işi bitirmeliyiz. Sayın Kılıçdaroğlu'nu 14 Mayıs'ta 13. Cumhurbaşkanı seçiyoruz. Recep Bey ve arkadaşlarını da emekli ediyoruz. Türkiye'nin böyle bir rezil dili taşıması mümkün değil. Demokrasi için, Yargı’nın bağımsızlığı için, haksızlığa sebep olan, harama el uzatanların bu ülkenin yönetiminden gitmesi için 14 Mayıs'ta, 1. turda hem Cumhurbaşkanlığı’nı hem de Meclis’i almak durumundayız” ifadelerine yer verdi.

Erzurum’da, İmamoğlu’na yapılan saldırıya ilişkin de konuşan Akşener, “Erzurumlu kardeşlerimi, dadaşları çok üzen; Atatürk'ün şehri Erzurum'da Sayın Ekrem İmamoğlu’na yapılan o taşlama, linç etme ve provokasyonun karşısında bu ülkenin Cumhurbaşkanı, bu ülkede İçişleri Bakanlığı yapmış bir şahıs, eğer kalkıp da Ekrem İmamoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni suçluyorsa, artık kelimeler bitmiştir. 14 Mayıs'ta bu işi kaybettiğini anlayıp, artık son olarak işi zorbalığa vurmuş demektir. Yani seçimi kaybettiklerini gördüler. Böyle bir harami düzeni, böyle bir haram düzeninin, böyle bir düzenbaz düzeni 14 Mayıs'ta, helal oylarımızla emekli edecek miyiz?”diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Vahap Seçer, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve protokolün diğer üyeleri ile birlikte, elleriyle kalp işareti yaparak Adana halkını selamladı.

 

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA