13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

CHP adayı Gülcan Kış’tan Bakan Nebati’ye metro göndermesi
   

CHP Mersin Milletvekili adayı Gülcan Kış, AKP’nin Mersin Milletvekili adayı olan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye “Devletin olanaklarını kullanarak değil, partilerinin olanaklarıyla demokratik bir seçim yarışı vermeleri” çağrısında bulundu. Kış, “Mersin’in 22 yıldır beklediği yatırımlar var. Mersin Büyükşehir Belediyemizin metro projesi de aylardır Ankara’da imza bekliyor. Sayın Nebati bunun açıklamasını Mersinli seçmene yapacaktır. Mersin metrosu imzasını ise 30 gün sonra CHP iktidarında biz atacağız” dedi.

 
   

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili adayı Gülcan Kış, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, bakanlıkta parti toplantısı yapan AKP Mersin Milletvekili adayı, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye adil ve demokratik bir seçim çağrısında bulundu. Kış, Mersin’in yıllardır beklediği kamu yatırımları ile Mersin metrosunun engellenmesini de Bakan Nebati’ye hatırlattı.

 

“SAĞDUYULU, SAYGILI BİR SEÇİM KAMPANYASI YÜRÜTECEĞİZ”

“Belediye meclisi üyesi, inşaat mühendisi, iş insanı olarak hizmet ettiğim Mersin’e bundan sonra milletvekili olarak hizmet etmek, halkımızdan görev onayı almak için yola çıktım” diyen Gülcan Kış, “Bu onurlu göreve beni layık gören Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyorum. Seçim sürecinin şehrimize, ülkemize, milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Tüm olumsuzluklara ve adaletsizliklere rağmen sağduyulu, saygılı bir seçim kampanyası yürüteceğimizden halkımızın emin olmasını istiyorum. Demokratik olgunluk ve saygı çerçevesinde yarışacağız” dedi.

 

 

BAKAN NEBATİ’YE METRO HATIRLATMASI

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin de AKP adayı olarak Mersin’de seçim çalışması yürüteceğine dikkat çeken Gülcan Kış,  “Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Nebati de hiç tanımadıkları Mersin’e milletvekili adayı olmaları nedeniyle teşrif ettiler. Kendilerine “Mersinimize hoş geldiniz” diyorum. Devletin olanaklarını kullanarak değil, partilerinin olanaklarıyla demokratik bir seçim yarışı vermelerini diliyorum. Mersin’in 22 yıldır beklediği yatırımlar var. Mersin Büyükşehir Belediyemizin metro projesi de aylardır Ankara’da imza bekliyor. Sayın Nebati bunun açıklamasını Mersinli seçmene yapacaktır. Mersin metrosu imzasını ise 30 gün sonra CHP iktidarında biz atacağız. Sana söz Mersin” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

kaynak:mersin yaşam

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA