23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

İçel Sanat Kulübünde başkanlığa Fatih Alkar seçildi
   

İçel Sanat Kulübünde, Mecit Baskın’ın başkanlıktan ayrılması nedeniyle yapılan olağanüstü genel kurulda kulüp başkanlığına Fatih Alkar seçildi.

 
   

İçel Sanat Kulübünün olağanüstü genel kurulu tamamlandı. Genel Kurulun divan başkanlığını Vural Zafer Demiralp, yardımcılıklarını Zeki Kılıçdoğan ve Murat Uçar yaptı.

Başkanlık görevini bırakan Mecit Baskın “Şu an da yeni bir vizyon zamanıdır. Bizim bıraktığımız yerden kulübümüzün önemli üyeleri, kulübün kurulduğu günden beri yaptığı işlere şahit olmuş, havasını solumuş, suyunu içmiş, tozunu yutmuş,çok mümtaz yeni üye arkadaşlarımız yeni kurulları oluşturuyorlar. Yeni dostlarımızı aramıza alarak, onlara kurulumuzda yer vererek harman edilmiş bir yönetim oluşacağı anlaşılıyor” dedi.

Olağanüstü kurulda raporların okunması ve onaylanmasının ardından yönetim kurulu, disiplin kurulu ve denetleme kurulu ile danışma kurulu üyelerin seçimine geçildi.

Tek liste ile gidilen seçimlerde İçel Sanat Kulübü Başkanlığına Fatih Alkar seçildi.

 

Fatih Alkar, “Uzunca bir sürredir başkanlıkla ilgili herhangi bir görev almamıştım. Ancak bu süreç içerisinde pandemi ve ekonomik krizle bağlantılı birtakım gelişmelerden hareketle biz İçel Sanat Kulübü olarak Olağanüstü Genel Kurula gitmek zorunda kaldık. Bir yıllığına Sayın Mecit Baskın görevini tamamladı. İki yılda bir seçimlerimiz gerçekleşiyor.

Kendisine ve yönetimdeki arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bu bir yıl ve sonrasında yine genel kurulun takdiri ile İçel Sanat Kulübünde yeniliklere imza atmak istiyoruz.

Eski başkanlarımız doğal olarak danışma kurulu üyeleri oluyor. Bu istişare sonucunda benim başkanlığa uygun olduğum belirtildi. Ben de dostlarımla, arkadaşlarımla konuştum. Kulüpteki büyüklerime danıştım.

Yeni bir yönetimle bu güzel nadide kent için sanat adına ne yapabiliriz? Onlar konuşacağız. Sanata, edebiyata bu kentin çok ihtiyacı var. Kent kültürüne çok katkısı olan ve Mersin’in amiral gemisi olan İçel Sanat Kulübü bu anlamda yeniliklere imza atacak. Tabi ki istişare , dayanışma, birlik ve beraberlikle bunlar olacak. Dolayısıyla biz bu görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

İçel Sanat Kulübünde yönetim kurulları şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu: Fatih Alkar, Sedat Kutlu, Baha Sadık Akıner, Ruhsar Uçar, Duygu Deniz Demirel, Ali Murat Merzeci, Ali Gök

Denetleme Kurulu: Zekeriya Yüce, Nuriye Karaoğuz, Ali Yedigöz

Disiplin Kurulu: Halis Gönen, Zarife Pire, H.Nafiz Alpsoylu

 

 

 

 

 

kaynak:mersin yaşam

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA