13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

“Kin ve düşmanlığa geçit vermeyiz”
   

CHP Mersin İl Başkanlığı, Kılıçdaroğlu’nu tehdit eden pankartları provokasyon olarak yorumladı

 
   

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 27 Ocak’ta yapacağı Mersin ziyareti öncesinde Toroslar Ülkü Ocakları’nın astığı pankartlar tehdit içeriği ile tepki toplamıştı. Pankartın halkı kin ve düşmanlığa teşvik etmek için asıldığını söyleyen CHP İl Başkanı Koral Ömür, provokasyonlara gelmeyeceklerini vurguladı. Ömür, “Mersin’in her yerinde olduğu gibi Toroslar da kozmopolit bir yer. Bunu huzur ve barış içinde yaşayan bir kentte halkın huzurunu bozmak için yapılmış provokatif bir eylem olarak görüyorum” dedi

CHP İl Başkanı Koral Ömür, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde kamuoyu tarafından merak edilenleri yanıtladı.

Toroslar’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Ülkü Ocakları Genel Başkanı’nın fotoğraflarının olduğu pankartlar ilçenin girişine ve ocak binasına asılmıştı. Pankartta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, Ankara’daki Sinan Ateş cinayetinden sonra söylediği, “Şayet yüreğin varsa, gözün kesiyorsa buraya gel. Tek bir evladımı al da yüreğinin kaç okka ettiğini göreyim” sözlerine yer verilmişti.

 

 

“POLİTİKA ÜRETEMEYENLER BU TÜR EYLEMLERDEN MEDET UMUYOR”

Konuyla ilgili savcılığa durusunda bulunduklarını söyleyen Başkan Ömür, Mersin’in huzur ve barışını bozmaya yönelik bütün eylemleri kınadı.  CHP örgütüne sükûnet çağrısında bulunduklarını dile getiren Ömür, “Mersin’in her yerinde olduğu gibi Toroslar da kozmopolit bir yer. Bunu huzur ve barış içinde yaşayan bir kentte halkın huzurunu bozmak için yapılmış provokatif bir eylem olarak görüyorum.

Politika üretemeyen, halkın sorunlarına çözüm bulamayan siyasi oluşumlar ne yazık ki sadece bu tip eylemlerden medet umuyorlar.  Biz böyle bakıyoruz. Bu tip eylemler zaman zaman oluyor ama biz örgütümüze bu konuda sükûnet çağrısı yaptık. Herhangi bir provokasyona gelmeyeceğiz. Bizim sözlerimiz çözüm olacak” dedi.

 

“GENEL BAŞKANIMIZLA BULUŞMAMIZ MOTİVASYON AÇISINDAN ÖNEMLİ”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 27 Ocak Cuma günü Mersin’e geleceğini hatırlatan Ömür, “Birilerinin astığı birkaç tane pankartı biz umursamıyoruz bile” ifadesini kullandı.

Ömür, “Genel Başkanımız Mersin ve çevre illerden gelen muhtarlarla bir toplantı yapacak, geniş katılımlı bir toplantı olacak. Daha sonra toplu taşıma yerleşkesinin açılışını yapacak. Ayrıca bir örgüt buluşması yapacağız genel başkanımızla.

Daha önceki dönemlerde görev yapmış yöneticilerin başkanların olduğu geniş kapsamlı bir buluşma yapacağız. Bizim açımızdan önemli, motivasyon açısından da önemli” diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

kaynak:mersin yaşam

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA