13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ERDEMLİ İLÇESİNDE DÜZENLENEN VİTAMİN C ŞENLİĞİNE KATILDI
   

Vali Ali Hamza Pehlivan, Erdemli İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Vitamin C Şenliği”ne katıldı.

 
   
Vali Pehlivan, Erdemli İlçesinde geleneksel hale gelen ve 62 Okul Öncesi Öğretmeni, 755 okul öncesi öğrencisi ile velilerin katılımı ile gerçekleştirilen bu yıl üçüncüsü düzenlenen Vitamin C Şenliği’ne katıldı.

Erdemli İlçesi Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğe İlçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Şenlikte bir konuşma yapan Vali Pehlivan; 
‘Narenciyenin başkenti olan Mersin'in çocukları Narenciye’ye sahip çıkıyor. İlimiz gerçekten narenciye konusunda öncü bir şehirdir. Ülkemizdeki toplam limon üretimin %55’i, özellikle Erdemli bölgemizde üretiliyor. Erdemli’miz başta limon olmak üzere narenciye ürünlerine bu şenlikle de sahip çıkmış oluyor. Ben öncelikle üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz bu şenliği hayata geçiren planlayan, tasarlayan ve uygulayan Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve okul öncesi ana sınıflarımızda, ana okullarımızdaki öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum. Destek olan velilerimizi tebrik ediyorum.

Böylesi insan sağlığı için önemli ürünler konusunda bu tür etkinliklerle ve erken yaşlarda çocuklarımızın bilinç kazanması ve bu hususta bilgi sahibi olması ve idrak etmesi ilimizin gelecekte de sektörel anlamında gelişimine katkı sağlayacaktır. Çünkü bu ürünler, çiftçilerimizin emeğiyle, alın teriyle üretiliyor. Toplumumuz da ona sahip çıktığı ölçüde öncelikle Mersin ilimizde değer kazanacak, devamında ulusal anlamda daha da değerlenecek ve uluslararası anlamda da kendine daha çok yer bulacaktır. Buradaki amaç yetiştirilen ürüne sahip çıkmaktır. Böylelikle de yetiştirilen ürünün insan sağlığı açısından ne kadar kıymetli olduğu, başta C vitamini olmak üzere narenciyenin vitamin deposu olduğunu da çocuklarımıza erken yaşlarda öğretmiş, idrak ettirmiş oluyoruz. 

Bu duygularla burayı adeta bir çiçek bahçesine çeviren cıvıl cıvıl öğrencilerimizin gözlerinden, yanaklarından öpüyorum. Şenliğimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sizleri sevgiyle, saygıyla selamlıyorum.’ ifadelerini kullandı. 

Yapılan sunum ve gösterilerin ardından Vali Pehlivan, programa katılan protokol üyeleri ile birlikte öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı stantları tek tek gezerek bilgiler aldı.
Vali Pehlivan’a Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, çok sayıda vatandaş, öğretmen ve öğrenciler eşlik ettiler.
 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA