23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

Kılıçdaroğlu: İstanbul Sözleşmesi’ni yeniden yürürlüğe sokacağız
   

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Turgutlu’da belediyenin taziye evi ve çocuk kültür sanat merkezi temel atma töreninde partisinin belediye başkanlarına ayrımcılık yapmamaları uyarısında bulundu ve yüksek faizli borçtan uzak durmalarını istedi. Kadına yönelik şiddete dikkat çeken Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakının cumhurbaşkanının koltuğuna oturduğunda ilk bir hafta içinde İstanbul Sözleşmesinin yeniden yürürlüğe gireceğini söyledi.

 
   

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçaroğlu, Manisa programında CHP'li Turgutlu Belediyesinin taziye evi çocuk kültür sanat merkezi temel atma törenine katıldı. Temel atma töreninde halk oyunları ekibi zeybek oyununu sergiledi.

SMA HASTASI İREM NUR BEBEĞE DESTEK İSTEDİ

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, kürsüye SMA hastası İrem Nur bebek ve annesi Ceylan Çatto ile birlikte çıktı. Sağlığına kavuşması için destek bekleyen SMA hastası İrem Nur bebek için çağrı yapan Çetin Akın, “İrem Nur bebek Türkiye'deki 1300 SMA hastasından bir tanesi. Bir kampanya başlattık. Onun sağlığıyla ilgili süreç iyi giderken dolar  fırladı. Şu anda kampanyada yüzde 27 civarındayız. İrem Nur bebeğin sesini tüm Türkiye duysun istiyoruz. Yardım kampanyasına destek olursanız mutlu ederseniz” dedi.

CHP'li Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu'da 30 yıl sonra seçimi kazandıklarını ve en iyi hizmetleri kazandırmak için çalıştıklarını belirterek, temeli atılan taziye evi ve çocuk kültür sanat merkeziyle ilgili bilgiler verdi.

BELEDİYE BAŞKANLARINA YÜKSEK FAİZLİ BORÇ UYARISI

Törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Belediye başkanı arkadaşlarımıza seçilmeden önce şunu söyledim. Seçildikten sonra kimsenin ekmeğiyle oynamayacaksınız, millete hesap vereceksiniz. Harcadığınız her kuruşun hesabını millete vereceksiniz. Vatandaşlar arasında ayrımcılık yapmayacaksınız. Ayrımcılık yapacaksanız fakir mahallerle ilgilenin. Engeller çıkarıldığını biliyorum. Açılan kampanyalara engel olunduğunu da biliyorum. Ama asla ve asla şikayet etmeyeceksiniz, sizin göreviniz engelleri aşıp halka hizmet etmek. Adaletli olmak kadar doğru bir şey yoktur. Dolayısıyla yönetenleri adaletli davranması son derece önemlidir. Adalet aynı zamanda belediye başkanlarının üzerine titremesi gereken bir kavramdır. Adaletli davrandıklarında geçmişte oy vermeyenler bile bir dahaki sefere destek verebilecektir. Borç ödeme konusu. Her belediye her devlet borçlanır. Borcu alır verimli kullanırsınız, belirli zamanda ödersiniz. Yüksek faiz dayatılıyorsa size o borcu almaktan özenle kaçınacaksınız. Hizmeti almanın milletin sırtına ağır yük olarak yansımaması lazım” dedi.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ VURGUSU

Kadına yönelik şiddete dikkat çeken ve İstanbul Sözleşmesi’nin yürürlükten kaldırıldığını kaydeden Kılıçdaroğlu, İstanbul Sözleşmesi’ni yeniden yürürlüğe koyacaklarını söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu, “Kadına yönelik şiddete hayır diyen bir pankartlar var. Tüm kadınlara sözüm var. Millet ittifakının cumhurbaşkanı koltuğuna oturduğunda ilk bir hafta içinde İstanbul Sözleşmesi’ni yürürlüğe koyacağız. Bu ülkenin kadınları fabrikalarda, devlet dairelerinde çalışır, evde çalışır bir de üzerine şiddet uygularsanız bu kabul edilmez. Ahdim var, ilk bir hafta içinde kadına yönelik şiddeti yasaklayan sözleşmeyi yeniden yürürlüğe koyacağız” diye konuştu.

Konuşmaların ardından taziye evi çocuk kültür sanat merkezinin temeli atıldı.

 

 

kaynak:sözcü

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA