13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

Milli Sporcu Miray Ulaş, bronz madalya ile döndü
   

Paralimpik Milli Sporcu Miray Ulaş, İtalya’da düzenlenen Para Yelken Dünya Şampiyonası’ndan bronz madalya ile döndü.

 
   

Mersin Deniz Ticaret Odası (MDTO) tarafından da desteklenen genç sporcu Miray Ulaş, İtalya’nın Palermo kentinde düzenlenen Para Yelken Dünya Şampiyonası’nda 'Hansa 303 Kadınlar' sınıfında üçüncü oldu. Ulaş’ın bu başarısı, paralimpik seviyede Türkiye’nin hem kadınlar sınıfında hem de genel klasmanda ilk madalyası olması nedeniyle ayrı bir önem taşıyor. Profesyonel olarak yelken, triatlon ve yüzme sporlarıyla ilgilenen ve bugüne kadar onlarca başarıya imza atan Ulaş, 1621 Eylül 2021 tarihlerinde Mersin’de düzenlenen Para Yelken Türkiye Şampiyonası’nda birinci olmuş ve Dünya Şampiyonası’na katılmaya hak kazanmıştı. Ulaş 56 Ekim 2021 tarihlerinde de Alanya’da gerçekleştirilen Paratriatlon Dünya Kupası’nda da 4. olmuştu. Genç sporcu Miray Ulaş, İtalya’da kazandığı başarıyı paylaşmak üzere, Mersin Deniz Ticaret Odası’nı ziyaret etti. MDTO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Lokmanoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Atahan Çukurova ve Genel Sekreter Mesut Öztürk ile görüşen Ulaş, kendisine destekleri için oda yönetimine teşekkürlerini iletti.

“Hem kendi adımıza hem de kentimiz ve ülkemiz adına mutlu ve gururluyuz”
Cihat Lokmanoğlu, Ulaş’ın tarihi bir başarıya imza attığını belirterek, hem kendi adlarına hem Mersin ve ülke adına mutlu ve gururlu olduklarını kaydetti. Lokmanoğlu “Miray genç yaşına rağmen müsabakalarda çok başarılı sonuçlar alıyor. Gelecekte çok daha iyi sonuçlar alacağına, dünya ve olimpiyat şampiyonluğunu ülkemize getirteceğine inancım tam. Yolu açık olsun. Çalışkanlığı ve azmi için başta kendisine, onu destekleyen ailesine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

kaynak:iha

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA