23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM”  10:03  MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR  

Babaoğlan: Mersini iyi biliyoruz ve tüm sorunlar için çözümlerimiz var
   

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Rıza Babaoğlan, Yenişehir ve Mezitli İlçe Kongreleri için geldiği Mersinde Sun TVde yayınlanan Leyla Pakla gündem programının konuğu oldu. Babaoğlan, yaklaşık iki saat süren programda Leyla Pakın ülke gündemine dair ve Mersine yönelik sorularını yanıtladı.

 
   

TÜM SORUNLAR İÇİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİMİZ HAZIR”

DEVA Partisinin genç ve dinamik kadrosuyla ülkede yaşanan tüm sorunların çözümü için projeler geliştirdiğine vurgu yapan Babaoğlan, kentlere özel programlar hazırladıklarını aktardı. DEVA Partisi olarak Mersin özelinde de sorunların tespit edildiğini ve bu yönde çalışma yapıldığı bilgisini veren Babaoğlan, “Mersin özelini ele aldığımızda sorunlar kronikleşmiş hale geldiğini görüyoruz. Mersin için; turizm şehir derseniz ulaşım sorununun olmaması gerekiyor. Ama bir Çukurova Bölgesel Havaalanı bile 8 yıldır tamamlanamamış. Ben Ankara’dan gelebilmek için uçakla dahi gelsem en az 5 saatimi ayırmam gerekiyor Mersin’e ulaşmak için. Tarım şehir derseniz sulama, pazarlama gibi sorunların olmaması gerekiyor. Çiftçilerimiz ürünlerini döküyor.

Mersin Limanı Bölgenin en büyük limanı ve değerlendiremiyor. Ama çaresiz değiliz. DEVA Partisi olarak bu sorunların hepsine hazırladığımız projelerimiz var” dedi.

“GENEL BAŞKANIMIZ İKİ AY ARAYLA İKİ KEZ GELDİ YİNE GELECEK”

Genel Başkan Ali Babacan’ın Mersin’e özel bir önem verdiğine de vurgu yapan Babaoğlan, “DEVA Partisi Mersin’e çok önem veriyor. İlk defa bir genel başkan bir şehirde üç gün kaldı. Ardından iki ay geçti tekrar Mersin’e geldi. Önümüzdeki aylarda bu kez 1. Mersin İl Kongresi için gelecek. Mersin’e ne denli büyük önem verdiğini bu kadar sık ziyaret etmesinden de anlayabilirsiniz. Bunu Mersin’de ailesi oturan bir birey olarak söylüyorum. Genel Başkanımız ve ilgili teşkilat başkanlarımız Mersin için özel çalışma yaptı. Mersin’in tüm sorunlarını biliyoruz ve buna karşılık tüm çözüm önerilerimizi hazırladık” diye konuştu.

“İL BİNAMIZI ZİYARET EDİN VE PROJLERİMİZ HAKKINDA BİLGİ ALIN”

Tüm Mersinlileri Limonluk Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı üzerinde bulunan DEVA Partisi Mersin İl Başkanlığını ziyaret etmeye davet eden Babaoğlan, yaptığı konuşmada; “Tüm vatandaşlarımız gelsin ve Mersin için hazırladığımız çözüm önerilerini ilk ağızdan öğrensin. Geldikleri zaman görecekler ki çok önemli ve başarılı bir İl Yönetimimiz var. Çok kaliteli ve işini bilen uzman kişilerden oluşmuş ve tüm sorunlara hakim. Diledikleri gibi bilgi alabilir, fikirlerini aktarabilirler. Bir Mersinli olarak bu denli yetkin ve başarılı bir il yönetimimizin bulunması nedeniyle bir kez daha gururluyum” ifadelerini kullandı.

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA