13:50  HÜSEYIN TAŞÇATAN’ıN KALEMINDEN  23:26  CHP’Lİ BAŞKAN YILDIZ, YÖRÜKLERİ ZİYARET ETTİ  11:35  BAŞKAN TUNCER,HİZMETLERİMİZİN MERKEZİNE ERDEMİ KOYACAĞIZ  11:10  MERSİN CEZAEVİ AVUKAT GÖRÜŞME ODASINDA YENİLEME ÇALIŞMASI YAPILDI  10:15  SERDAR SOYDAN: MERSİN’İN KAYBEDECEK 5 YILI DAHA YOK  17:55  ÖZGÜR ÖZEL: PKK TERÖR ÖRGÜTÜ TARAFINDAN YAPILAN SALDIRIDA ŞEHİT OLAN ASKERİMİZE ALLAH`TAN RAHMET, YARALI ASKERLERİMİZE İSE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM  17:48  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, MEZİTLİ ÇOCUK KÖYÜ`NÜN TEMELİNİ ATTI  16:03  MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ HİZMET BİNASI`NDA  14:20  CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADATYI TUNCER, MEİGDER’İ ZİYARET ETTİ  13:20  CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, KADINLARA YÖNELİK PROJELERİ ANLATTI  15:50  CHP’Lİ PALAMUT’TAN 8 MART MESAJI  19:25  VAHAP SEÇER, MERYAP ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ  17:40  BAŞKAN ÖZYİĞİT, GAZİ MAHALLESİ’NDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU  15:49  BAŞKAN SOYDAN: MERSİN HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR  14:50  BAŞKAN GÜLTAK’TAN SEÇMENLERE ÇAĞRI  14:15  VAHAP SEÇER, PAZARCIKLILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ`NİN ‘BİRLİK VE DAYANIŞMA YEMEĞİ`NE KATILDI  12:12  ÖZGÜR ÖZEL: “3 DEVRİM YASASININ KABULÜNÜN 100`ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUZ. LAİKLİK İLKESİNDEN, ATATÜRK`ÜN GÖSTERDİĞİ ÇAĞDAŞLAŞMA ÜLKÜSÜNDEN MİLİM SAPMAYACAĞIZ”  11:40  VAHAP SEÇER, 2. DÖNEM ADAY TANITIM TOPLANTISI`NDA PROJELERİNİ KAMUOYUNA ANLATTI: “SÖZÜMÜZDÜR: MERSİN METROSU TAMAMLANACAK  16:45  SERDAR SOYDAN AKDENİZ VE YENİŞEHİR MUHTARLARI İLE BULUŞTU  11:34  AKDENİZ BELEDİYE BAŞKANI GÜLTAK; “HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLMAYI BAŞARDIM” 

CHPli Öztrak, o fotoğrafla çağrıda bulundu: İddialara TBMM mutlaka vaziyet etmelidir
   

Sezgin Baran Korkmazın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkan Erdoğan ile yan yana fotoğrafını gösteren CHP Sözcüsü Öztrak Kavgalı evin bir başka ferdi Sezgin Baran Korkma AK Parti döneminin türedi zenginlerinden dedi. Sezgin Baran Korkmaz’ın yurt dışına İçişleri Bakanı Soylu’nun talimatıyla kaçtığı iddiasına ilişkin,

 
   

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş Sedat Peker'in, Sezgin Baran Korkmaz'ın yurt dışına çıkış talimatının İçişleri Bakanı tarafından verildiği iddiasıyla ilgili konuştu.

“KAVGALI EVİN BİR BAŞKA FERDİ”

Basın toplantısında Sezgin Baran Korkmaz'ın, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile geçmiş dönemde çekilmiş yan yana fotoğrafını gösteren Öztrak, “Kavgalı evin bir başka ferdi Sezgin Baran Korkmaz, AK Parti döneminin türedi zenginlerinden. Geçmişi de gölgeli bir isim” dedi.

“SOYLU HAKKINDAKİ İDDİALARA TBMM VAZİYET ETMELİ”

Sezgin Baran Korkmaz'ın kara para aklamakla suçlandığını ve yurt dışına kaçtığını hatırlatan Öztrak, şunları söyledi;

*Kaçmadan önce İçişleri Bakanı ile görüştüğü iddiası var. Nasıl kaçtığı hâlâ muamma. Yurt dışına çıkış talimatının İçişleri Bakanı tarafından verildiği iddia ediliyor.

*TBMM Başkanı, İçişleri Bakanı'nın daha önceki iddialarıyla ilgili olarak 10 bin dolar alan siyasetçiyi açıklamasını isteyen bir yazıyı bakana yazdığını açıkladı. Ama cevap alamadığı görülüyor. Anlaşılan bu atama bakan, kendisini TBMM'den de üstün görüyor.


“MECLİS BAŞKANI BUNU YAPAMIYORSA İSTİFA ETSİN”*Hem bu 10 bin dolar maaş meselesi hem de Sezgin Baran Korkmaz konusu çok ciddidir. Bu bakan hakkındaki iddialara TBMM mutlaka vaziyet etmelidir. Derhal bir araştırma komisyonu kurulmalıdır. Bu iddialar kendisine sorulmalıdır. Gerekiyorsa konu, soruşturma sürecine taşınmalıdır.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a çağrıda bulunan Öztrak, “Meclis Başkanı, parti gruplarını ikna ederek meclisin bu rezalete el koymasını sağlamalıdır. Hem mektubuna cevap almalı hem de Meclis'in anayasal görevini yerine getirip bu skandalın hesabını sormasını sağlamalıdır. Meclis Başkanı bunu yapamıyorsa, milletin ve onun seçtiği TBMM hakkını, hukukunu koruyamıyor demektir. Bu durumda o koltukta bir dakika bile oturmamalı, istifa etmelidir” dedi.

 

 

kaynak:sözcü

 
 

 
   


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

 
  FLAŞ HABER


  HAVA DURUMU
 
  FLAŞ HABER

 
  ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün

 


 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE MERSİN HABERLERİ ÖZEL HABERLER SPOR HABERLERİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinolay.com © Copyright 2014-2024 Tüm hakları saklıdır! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA